NF a lansat Hope
2023-02-21 12:07:02

NF a lansat “Hope”. Single-ul principal de pe cel de-al cincilea album al său, numit și HOPE îl găsește pe hitmakerul premiat cu multiple discuri de platină în forma sa cea mai brută și nefiltrată, în timp ce își evaluează călătoria muzicală de până acum și privește spre viitor. Piesa este însoțită de un vizual adecvat înălțător, care îi surprinde autenticitatea..

HOPE este cel de-al cincilea album de studio al rapper-ului cu succes în topul Billboard si laureat al mai multor discuri de platină. Cunoscut pentru versuri de rap, peste ritmuri hip-hop și producție cinematografică, NF și-a construit o bază de fani loiali, care l-a adus în clasamentul celor celor mai ascultați 50 de rapperi din toate timpurile și l-a stabilit ca pe unul dintre cei mai consumați artiștii de astăzi. HOPE este un album cu 13 piese, cu colaborări notabile nominalizate la Grammy, alături de cântăreața/compozitoarea Julia Michaels și rapperul Cordae.

De la lansarea carierei sale cu Mansion din 2015, artistul hip-hop și-a construit o mulțime de urmăritori extrem de loiali, care i-au adus peste 30 de miliarde de stream-uri, 65 de certificări globale, precum și două albume de top și 50 de milioane de stream-uri săptămânale. Odată cu sosirea lui „HOPE”, NF este gata să atingă culmi și mai înalte.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *