NF a lansat single-ul MOTTO
2023-03-14 14:50:08

NF a lansat single-ul “MOTTO”. Piesa cu numărul doi de pe viitorul album, HOPE, al producătorului de hit-uri certificat cu multi-platină (care apare pe 7 aprilie) îl găsește pe NF cel mai sfidător în timp ce disecă starea industriei muzicale. În cele din urmă, el decide să ocolească tendințele și doar să fie el. „MOTTO” este însoțit de o imagine captivantă, care reunește sute de fani pentru o simulare de spectacol de premii.

Mesajul cântecului este reflectat în videoclipul regizat de Patrick Tohill, în care NF participă la o simulare de premii din industrie. Aproape 1.000 de fani din întreaga lume și-au oferit timpul ca figuranți la filmarea din Nashville, TN. Recreează chiar și versurile din „MOTTO”, demonstrând că nici NF nu și-a pierdut simțul umorului. Videoclipul oferă spectatorilor o privire asupra laturii mai umoristice și pline de spirit a NF.

„MOTTO” urmează „HOPE” ca cel de-al doilea single de pe cel de-al cincilea album foarte așteptat al artistului – numit și HOPE – care urmează să fie lansat pe 7 aprilie. Este primul album al rapperului de la The Search, vândut de platină din 2019, și primul său proiect mai lung de la CLOUDS (THE MIXTAPE) din 2021. Reacția la single-ul principal sugerează că HOPE ar putea fi cel mai mare album al NF de până acum, cântecul adunând 32 de milioane de stream-uri globale în prima sa săptămână. A debutat pe locul 28 în Top 200 Consumption Chart din SUA, în timp ce videoclipul a fost pe locul 1 pe YouTube timp de peste o săptămână.

Cunoscut pentru că a făcut rap cu versuri rapide peste beat-uri hip-hop și producție cinematografică, NF și-a construit o bază de fani obsesiv de loiali, care i-a adus clasamentul unuia dintre Top 50 cei mai ascultați rapperi din toate timpurile și a stabilit NF ca unul dintre cei mai consumați artiștii de astăzi. HOPE este un album cu 13 piese, unde îi putem regăsi pe cântăreața/compozitoarea Julia Michaels și rapperul Cordae.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *