Niall Horan a lansat albumul The Show
2023-06-12 12:17:41

Niall Horan a lansat albumul “The Show”. Dezvăluind dezvoltarea imensă și experiența de viață pe care le-a dobândit de la Heartbreak Weather din 2020, un album realizat la începutul când avea 20 de ani.

Astăzi, Horan a distribuit videoclipul oficial pentru piesa de titlu a albumului. Regizat de Connor Brashier (Kygo, Shawn Mendes), videoclipul a fost filmat la Downtown Palace, un teatru din centrul orașului Los Angeles.

„The Show” a fost prima melodie la care a lucrat Horan pentru noul album. Piesa reflectă asupra dorinței incontestabil umană de a controla incontrolabilul – apoi îl îndeamnă ușor pe ascultător să îmbrățișeze pe deplin viața, cu toată dezordinea ei. L-a scris într-o noapte de vară în 2020, după ce turneul său pentru Heartbreak Weather fusese anulat din cauza pandemiei.

El va porni într-un turneu global în februarie anul viitor. Datorită cererii mari de bilete – peste jumătate de milion vândute până în prezent, ceea ce a dus la numeroase spectacole sold out în întreaga lume – au fost adăugate date suplimentare la „THE SHOW” LIVE ON TOUR 2024, inclusiv un spectacol pe 28 iulie 2024 la Forumul Kia din Inglewood, CA.

Horan – care s-a alăturat emisiunii The Voice de la NBC în acest sezon și a înregistrat prima sa victorie ca antrenor cu victoria concurentului Gina Miles – a interpretat recent „Meltdown”, o altă melodie de pe album.

La realizarea The Show, Horan a lucrat cu un cerc strâns de colaboratori, printre care Julian Bunetta (Thomas Rhett, SG Lewis), Amy Allen (Halsey, Sam Smith), Jamie Scott (Jessie Ware, Rag’n’Bone Man) și aclamații producători John Ryan și Joel Little. Construit pe o formă luxuriantă și radiantă de alt-pop, albumul își extrage o mare parte din puterea sa fascinantă din utilizarea ingenioasă a armoniilor de către Horan – un element inspirat de Crosby, Stills & Nash, Jackson Browne și alți cântăreți ai anilor ’60/’70.

Un compozitor de-a lungul vieții, care a învățat singur să cânte la chitară în copilărie în Irlanda – și care numește participarea la un concert Eagles la vârsta de patru ani drept un moment esențial în formarea sensibilității sale – Horan a vândut peste 80 de milioane de discuri și a făcut turnee de mai multe ori pe tot globul. În 2017, și-a făcut debutul solo cu Flicker, un album certificat cu platină, cu single-ul de triplu platină „Slow Hands”. Heartbreak Weather a urmat în 2020 și s-a clasat pe primul loc în topul albumelor oficiale din Marea Britanie și în topul vânzărilor de albume Billboard.

Track Listing – The Show

1. Heaven
2. If You Leave Me
3. Meltdown
4. Never Grow Up
5. The Show
6. You Could Start A Cult
7. Save My Life
8. On A Night Like Tonight
9. Science
10. Must Be Love

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *