Niall Horan a lansat Meltdown
2023-04-28 18:08:23

Niall Horan a lansat “Meltdown”, un imn care surprinde perfect frenezia anxietății, apoi răsucește refrenul piesei într-un moment de liniște pentru fanii săi. Melodia este inclusa pe noul album al superstarului mondial, “The Show”, care urmează să apară pe 9 iunie. El a scris piesa împreună cu John Ryan și Joel Little, care au produs și ei, alaturi de Amy Allen.

Horan, care își va face debutul în festival la Boston Calling pe 26 mai, a discutat despre The Show în timp ce a fost la Scoville în timpul unei vizite recente la „Hot Ones” de la First We Feast. După lansarea piesei „Heaven”, a apărut în „The Late Late Show with James Corden”, „The Kelly Clarkson Show” și „Late Night with Seth Meyers”.

Originar din Mullingar, Irlanda, Horan a vândut peste 80 de milioane de discuri și a făcut turnee de mai multe ori pe glob, ca parte a One Direction. Debutul său solo, Flicker a intrat pe locul 1 în Billboard 200, în octombrie 2017 și conținea single-ul de 3x RIAA Platinum „Slow Hands” și piesa de 2x RIAA Platinum „This Town”. Albumul a ajuns în top 10 în 20 de țări. Cu stream-uri globale combinat depășind opt miliarde, Flicker a obținut discul de platină în cinci țări (inclusiv SUA) și de aur în alte șapte țări. Heartbreak Weather a urmat în 2020 și s-a clasat pe primul loc în topul albumelor oficiale din Marea Britanie. Horan s-a alăturat emisiunii The Voice de la NBC. în acest sezon, ca antrenor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *