Niall Horan a lansat single-ul Heaven
2023-02-21 11:21:19

Niall Horan a lansat single-ul “Heaven”. “The Show”, al treilea album solo si primul de după “Heartbreak Weather” din 2020, va fi lansat pe 9 iunie. Odată cu precomanda albumului, Horan a distribuit single-ul principal, „Heaven”. Piesa emoționantă și sclipitoare a fost scrisă de Niall împreună cu John Ryan și Joel Little (care au participat și la produție împreună cu Tobias Jesso Jr. – Adele, Sia) în timpul unei călătorii idilice în deșertul Mojave din California de Sud. Într-un contrast izbitor cu superba convergență a armoniilor aerisite și a sintetizatorului strălucitor, „Heaven” oferă în cele din urmă un refuz sfidător de a te juca după regulile arbitrare pe care societatea le impune.

„Există atât de multă presiune ca oamenii să atingă anumite repere până la o anumită vârstă – te căsătorești la această vârstă, îți cumperi o casă la acea vârstă, ai copii la o altă vârstă”, spune Horan. „Dar nu m-am conformat niciodată acestor idei, așa că am vrut să scriu despre cum ar trebui să ne concentrăm cu toții doar pe a ne bucura de viața noastră și a face ceea ce simțim, în loc să nefacem griji legate de așteptări.”

Horan va face o vizită la „The Kelly Clarkson Show” miercuri, 22 februarie, și se va alătura „The Voice” ca nou antrenor pentru sezonul 23, care are premiera pe 6 martie pe NBC. A apărut la „The Late Late Show with James Corden”. Horan își va face debutul pe scena festivalurilor la Boston Calling pe 26 mai căuia îî vor urma alte date, inclusiv Pinkpop și Isle of Wight.

De-a lungul spectacolului, Horan îmbină emoția pură a lucrărilor sale anterioare cu un nou element puternic de reflecție, de căutare interioară. Construit pe o for mă luxuriantă și radiantă de alt-pop, albumul își extrage o mare parte din puterea sa fascinantă din folosirea armoniilor – un element inspirat de Crosby, Stills & Nash, Jackson Browne și alți membri ai scenei muzicale din anii ’60/’70.
Un compozitor pe întreg parcursul carierei, care a învățat singur să cânte la chitară în copilărie în Irlanda – și care numește participarea la un concert Eagles la vârsta de patru ani drept un moment esențial în formarea sensibilității sale – Horan a vândut peste 80 de milioane de discuri și a susținut turnee în întreaga lume. În 2017, și-a făcut debutul solo cu Flicker, un album certificat de platină, cu single-ul de triplu platină „Slow Hands”. Heartbreak Weather din 2020 a ocupat locul 1 în Topul vânzărilor de albume Billboard și în topul albumelor oficiale din Marea Britanie și a câștigat laude de la NPR, Rolling Stone. Acum, el intră într-o nouă eră a carierei sale cu The Show, o operă născută din misiunea lui de a aduce consolare și conexiune comunității sale de fani devotați de pe tot mapamondul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *