Nick nnd și Liana Stanciu vor fi prezentatorii We Love Music Festival și Pepe este invitat special
2023-02-17 23:04:36

Vești bune pentru solistul și DJ ul care a făcut multe inimi să tresare. Nicolae Marin sau Nick nnd cum este cunoscut în lumea muzicală, va fi și anul acesta prezentator al evenimentului We Love Music Festival, împreună cu Liana Stanciu. Iar Pepe este unul dintre invitații speciali.

După ce anul trecut a făcut o figură bună, fiind invitat în calitate de cântăreț, DJ și prezentator, iată că și anul acesta va face aceleași lucruri în perioada 18 – 20 August, pe Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea. Rand pe rand vor fi anunțati toti cei care vor concerta, iar Pepe este unul dintre solistii indragiitii de top ce vor sustine un super concert.

“Cei care vor concerta vor fi anunțat pe parcursul următoarelor săptămâni. Artiștii vor fi spectaculoși. Îmi permit să spun că unii dintre ei sunt legendari pentru publicul din România și nu numai. Pentru că sunt artiștii care au făcut, cu adevărat, publicul să vibreze în perioada anilor ’80, ’90, 2000. Ambasadorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit, Liana Stanciu și NiCK nnd”, a declarat Marius China, unul dintre organizatorii festivalului. Nick a revenit anul trecut în atenția fanilor cu o mulțime de noutăți muzicale cât și că DJ.

Prima ediție a acestui fetsival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project și mulți alții au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie de nedescris.

Pregătirile pentru cea de-a doua ediție We Love Music Festval au început, iar biletele Early Bird au fost puse în vânzare. Dacă și tu te regăsești printre iubitorii de muzică doritori de a se reconecta cu natura lor muzicală, atunci ediția a II-a We Love Music Festival din vara anului 2023 este de neratat.

Anul acesta avem trei seri de festival: 18, 19 și 20 august. Biletele se pot găsi pe iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-we-love-music-81428/). În momentul de față, biletele sunt într-o etapă de pre-sale, adică la cel mai bun preț pentru cumpărător. Pe măsură ce ne apropiem de data festivalului, biletele se vor scumpi, treptat. Așa că, recomand celor care vor să aibă parte de experiența We Love Music Festival să-și procure biletele din timp. Și, în același timp, să își găsească locurile de cazare. Pentru că, anul trecut, deja, de la data de 1 august, nu au mai fost camere disponibile în niciun hotel din Râmnicu Vâlcea și din proximitate”, au mai adăugat organizatorii care au așteptări mari de la acest festival care promite mult.

Acestea fiind spuse, aștept părerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *