Nicki Minaj lansează piesa „Megatron"
2019-06-21 20:26:02

După cum ne-a obișnuit deja, materialul video ne-o prezintă pe Nicki în ipostaze incendiare, în postura de femeie fatală, care nu se sfiește a-și exploata din plin latura sexuală. Regizat de către Mike Ho, videoclipul piesei „Megatron” îmbină toate elementele care compun stilul colorat și inconfundabil ce a consacrat-o pe Nicki.
După ce a menținut atenția fanilor la cote maxime, Nicki Minaj lansează piesa & videoclipul „Megatron”, dovedind încă o dată că titulatura de „regină a muzicii rap” este o certitudine.

„Megatron” este o piesă puternică, ce succedă numeroasele colaborări ale lui Nicki Minaj cu artiști renumiți, dar și lansarea albumului „Queen”. Materialul lansat de Nicki în vara lui 2018 cuprinde 19 piese surprinzătoare și reflectă un mai mare grad de maturitate muzicală, reușind să combine rappul cu mai multe stiluri și să îmbrace influențe de reggae trinidadian/jamaican, dar și muzicalitatea specifică orientului mijlociu. În ceea ce privește producția albumului, aceasta se caracterizează printr-un nivel mai scăzut al extravaganței și printr-un nivel mai crescut al impactului sonor. Cu modificări în ceea ce privește tonul, „Queen” redă un sunet elevat, uniform, dar păstrează versurile puternice, necenzurate, specifice lui Nicki Minaj.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *