Nicky Romero revine la Universal Music Group cu noua piesa Why Do I Call
2021-11-26 22:48:00

Nicky Romero revine la Universal Music Group cu noua piesa pop-dance “Why Do I Call”. Producatorul olandez isi evidentiaza din nou abilitatiile dinamice prin inceputul cu o voce sentimentala si instrumentale organice, care este urmat un refren influentat de genul muzical deep-house.

Romero si-a inceput parteneriatul cu Universal Music Group anul trecut. Acesta a lansat si proiectul secundar Monocule, dorind sa exploreze zona genului muzical electronic dance. Toate acestea, in timp ce Nicky se ocupa de Protocol Recordings.

Hit-ul “Legacy”, realizat in colaborare cu Krewella, si piesa #1 “I Could Be The One” impreuna cu Avicii au dovedit talentul producatorului. In 2012, artistul a fondat Protocol Recordings si de atunci a colaborat cu Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Timmy Trumpet si Steve Aoki. Acesta a remixat piesele unor artisti celebri precum, Robin Schulz, Kygo, Rita Ora, Steve Aoki, Martin Garrix, Jess Glynne si multi altii. Nicky Romero a creat si emisiunea Protocol Radio show, care este difuzata saptamanal. Producatorul organizeaza in fiecare an festivalul “Nicky Romero & Friends” ADE in Amsterdam.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *