Nico Santos a lansat albumul Ride
2023-05-26 21:28:40

Nico Santos a lansat albumul “Ride”. Peste un miliard de stream-uri globale mai târziu și la trei ani după cel de-al doilea album, Nico Santos s-a întors sau, mai degrabă, nu a plecat niciodată. Nico Santos nu s-a gândit niciodată cu adevărat în ceea ce privește albumele; pur și simplu a înregistrat un cântec după altul. Făcând acest lucru, Nico a descoperit și a folosit o libertate care poate veni doar din urmărirea unui flux, a unui curent. Aproape întâmplător, a fost creat al treilea album al lui Nico Santos, „Ride”.
Conține 15 piese noi și a fost creat într-o serie de sesiuni cu alți muzicieni și cântăreți, inclusiv Álvaro Soler și ClockClock.

Nico: „Ride descrie perfect ultimii mei ani. Viața mea a fost o plimbare incredibilă. Au fost momente grozave, dar doar puțin timp în care s-au întâmplat și mai multe. În acest sens, albumul este autobiografic. Mi-am trecut în revistă viața; este un inventar.”
În piesa „Ride”, Nico traduce toate aceste sentimente pe banda rapidă într-o imagine frumoasă, aproape cinematografică: El stă într-o mașină lângă mare, soarele apune în lumină roșie strălucitoare și descrie această euforie.

Nico: “Lansarea celui de-al doilea album a fost un punct de cotitură. De atunci, viața mea s-a întors la 180 de grad, și totul a fost turbulent. Am fost în mai multe emisiuni TV și am susținut concerte mari, dar a fost și o școală foarte bună din punct de vedere muzical: am avut mult mai puțin timp să lucrez la o melodie nouă.În mod ironic, muzica a devenit mult mai imprevizibilă, iar compunerea și cântatul mi-au adus și mai multă fericire și bucurie. Adică acum trei ani nu aș fi crezut niciodată că aș înregistra o melodie cu muzicienii din Jamiroquai…”

Noua lejeritate poate fi văzută perfect în noua piesă „Mal Amor”, pe care a înregistrat-o în duet cu cântărețul Álvaro Soler. Crescut în Mallorca, Nico vorbește fluent spaniola încă din copilărie. Nico: „Cu Álvaro, am găsit un partener perfect care îmi oferă ocazia să arăt noi fațete ale mele.” „Mal Amor” este un cântec la persoana a treia: o femeie se pierde într-o dragoste falsă pentru o altă persoană. Nico Santos și Álvaro Soler au compus piesa ca pe un film.

Vara trecută, Nico s-a căsătorit cu iubita sa de multă vreme, Aileen, în Mallorca – o petrecere de patru zile, cu multă muzică spaniolă. Pentru Aileen, Nico a scris și cântat două balade de dragoste, „Real Love” și „Would I Lie to You” – cântece care traduc promisiunile elementare ale iubirii în versuri.

Nico: „Aceste cântece sunt atât de puternice pentru că îmi pot gestiona emoțiile mult mai bine decât înainte. „Come Back to Me” este o melodie foarte autobiografică, personală. Eram împreună, eram despărțiți de viață și ne-am întors împreună. Uneori viața scrie cântecele în sine”.

Mai presus de toate, la „Ride”, Nico s-a dezvoltat și ca producător al propriei voci: „Îmi place să încerc lucruri noi, stiluri diferite, dar și cum pot obține noi nuanțe din vocea mea”. Poate de aceea noul album este atât de eclectic, variat și plin de surprize. „Cu cât am lucrat mai mult la „Ride”, cu atât combinația de melodii a devenit mai nebunească. Ultimul meu album a fost acum trei ani și am trecut prin mai multe faze noi în viața mea.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *