Nico Santos colaborează cu FAST BOY pentru „Where You Are"
2023-10-29 16:39:55

Nico Santos colaborează cu FAST BOY pentru „Where You Are”. Anul 2023 este anul lui FAST BOY, deoarece proiectul a obtinut numeroasele no.1 în topurile din mai multe țări pentru hitul lor „Forget You” cu Topic, adunand peste 125 de milioane de stream-uri.

Nico Santos a avut, de asemenea, un val de succes de câțiva ani, multe dintre hit-urile sale, precum „Number 1″ și „Would I Lie to You”, clasându-se printre cele mai ascultate melodii la radioul german în 2022 și 2023. Acesta a acumulat peste 1 miliard de stream-uri, fiind unul dintre cei mai de succes artiști germani de la începutul anilor 2020.

Mai presus de toate, pe „Where You Are”, Nico își demonstrează încă o dată versatilitatea. Vocea lui plină de suflet și puternică completează perfect ritmurile lui FAST BOY.

Nico Santos: »Felix și Lucas sunt multi-instrumentiști și cântăreți incredibili – îmi place sunetul lor care combină muzica de club întunecat cu refrene înălțătoare, unde folosesc și chitare acustice. Ne-am unit și am îmbinat sunetele noastre.«
FAST BOY: „Întotdeauna ne-am dorit să colaborăm cu Nico. Suntem fani, iar când ne-a apărut ocazia să cântăm împreună pe una dintre melodiile noastre, ne-am îndreptat imediat spre studio. Performanța vocală a lui Nico este, pur și simplu, captivantă și a fost, de asemenea, o mare provocare pentru noi să creăm o piesă pentru un prieten și cântăreț atât de proeminent.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *