Nicole Cherry a lansat albumul Memories
2021-12-12 16:06:31
Nicole Cherry a pregătit o surpriză de sărbători și a lansat albumul „Memories”. Acest material discografic conține 13 piese, printre care se numără și cele mai consacrate piese ale artistei, precum „Dansează amândoi”, „Cine iubește”, „Cuvintele tale”, dar și cel mai recent lansat track de către Nicole, „Scrie-mi pe suflet” (în al cărui videoclip artista a dezvăluit că așteaptă primul copilul cu logodnicul acesteia, Florin).
În plus, artista a lansat și o piesă nou nouță, intitulată „Cuando Me Mires”, însoțită de un lyric-video realizat de Dorck. Noul single este, de asemenea, inclus pe albumul „Memories”. Versurile acestui track au fost scrise de Iuliana Pușchilă și David Tuscher, cei doi ocupându-se împreună cu Liviu Tănăsoiu (aka Rhyme) și de compoziție. Cel din urmă a fost responsabil și de mix-ul și masterul cântecului.

Piesa în limba spaniolă și limba engleză îmbină ritmuri senzuale care te invită pe ringul de dans alături de un partener pe măsură, care să-ți dea lumea peste cap („Cuando me besas tu/ You make my whole world move”).

Nicole Cherry a declarat: „Sunt foarte fericită să lansez albumul în cea mai minunată perioadă din viața mea. Pentru mine, sfârșitul anului 2021 înseamnă multe lucruri frumoase, pline de multă fericire, și de aceea mi-am dorit să bucur și eu la rândul meu oamenii cu muzica mea. Am lansat albumul #Memories, pentru că vom avea întotdeauna amintiri, cele mai frumoase, speciale, unele împreună, altele cu persoane dragi. Pe acest material discografic, sunt toate amintirile mele, de la prima piesă prin care m-ați cunoscut la 14 ani, până la ultima piesă în care v-am dezvăluit că o să devin mămică pentru prima dată. În plus, v-am pregatit și o mică surpriză: o piesă nouă! Vă mulțumesc că îmi sunteți mereu aproape și că mă susțineți atât pe plan profesional, cât și personal!

 
Lista de piese:
  1. Dansează amândoi
  2. Cine iubește
  3. Doctore
  4. Cine sunt eu
  5. Scrie-mi pe suflet
  6. Cuvintele tale
  7. Se poartă vara (feat. Connect-R)
  8. Ceasul
  9. Vara mea
  10. Cuando Me Mires (feat. Hi-Def & Julie August)
  11. Mujer Latina
  12. No Te Sale (feat. Jenn Morel)
  13. Memories
 
Cu multiple hituri în clasamentele muzicale, Nicole a devenit unul dintre artiștii de top din România. Primul ei hit de succes a fost „Memories”, reușind să-i aducă o mulțime de premii muzicale. Cu milioane de vizionări pe YouTube și milioane de urmaritori pe conturile ei de pe rețelele sociale, single-urile ei au fost întotdeauna un succes. Are unul dintre primele cinci conturi de Instagram din România, cu peste 2 milioane de urmaritori. În cei opt ani de carieră solo, a avut diverse colaborări, cu artiști precum Mohombi, Joey Montana sau Jenn Morel.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *