Nicole Cherry și Nane pun lumea pe Silențios cu o colaborare surpriză
2022-09-12 15:34:42

Nicole Cherry revine cu o colaborare ce îi va surprinde chiar și pe cei mai înfocați fani – “Silențios” feat. Nane! Artista se bucură de un șir de hit-uri, după ce “Florile Tale” și “Ce Vrea o Femeie” au ajuns virale în online. “Silențios” dezvăluie o nouă latură a acesteia, fiind o piesă plină de senzualitate, în contrast cu atitudinea rebelă adusă de Nane.

“<<Silențios>> e o provocare pentru mine, dar care se simte extrem de natural în același timp. Cam așa cred că e în relații în general și asta am vrut să transmitem atât eu, cât și Nane. Sper să vă bucurați și voi de colaborare așa mult cum o fac eu” a declarat Nicole Cherry.

 

În spatele piesei “Silențios” s-a aflat o echipă talentată formată din Theea Miculescu, Alex Parker și Nane, care au creat versurile și compoziția melodiei, iar de producție s-a ocupat Alex Parker.

 

Nicole Cherry este una din cele mai cunoscute artiste din România, fiind un nume sonor în industria muzicală la doar 23 de ani. Artista și-a început cariera la o vârstă fragedă, participând la numeroase competiții muzicale unde a început să fie recunoscută pentru talentul ei. Primul ei single, “Memories”, a fost un real hit, câștigând chiar și premii precum “Best Breakthrough Artist” în 2014. De-a lungul carierei sale, Nicole a colaborat chiar și cu artiști internaționali precum Mohombi sau Joey Montana. Nicole Cherry e o prezență importantă în lumea muzicală românească, fapt dovedit prin cele peste 2 milioane de fani pe Instagram și alte milioane de vizualizări pe Youtube sau de ascultări pe platformele de streaming.

 

Nane reprezintă unul din cei mai importanți artiști rap din România, cu o serie impresionantă de piese din zona hip-hop, rap, trap și r&b. Pasiunea sa pentru muzică a început încă din copilărie, fiind puternic influențat de muzica rock a anilor ’90, dar mai ales de melodiile lui MC HAMMER. Nane a început să aibă colaborări importante încă din 2008, însă anul cheie pentru cariera sa rămâne 2015, atunci când și-a schimbat stilul spre trap. De atunci a punctat multe colaborări cu artiști renumiți din România, atat din zona Pop, cat si din cea urbana. Nane e artistul cu cei mai mulți ascultători pe Spotify România, lansarile acestuia ajungand constant pe primele pozitii in topurile serviciilor de streaming.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *