Nicoleta Anculia Cercega lansează La roșu, la răsărit, un clip emoționant alături de fiica ei
2022-12-14 13:27:27

Cu emoție în suflet, Nicoleta Anculia Cercega lansează o frumoasă reinterpretare a colindului “La roșu, la răsărit”, prin intermediul căreia aceasta vrea să împărtășească cu iubitorii de muzică și cu cei care o cunosc, că în acest an Dumnezeu i-a îndeplinit cea mai mare dorință: aceea de a filma un videoclip alături de fiica ei.

“Ce poate fi mai frumos pe această lume decât să ai lângă tine familia, în cele mai deosebite momente ale vieții? Anul acesta am început să mă regasesc tot mai mult în muzica pe care o cânt”, spune Nicoleta.

Aceasta se simte recunoscătoare familiei frumoase pe care o are și oamenilor minunați pe care i-a cunoscut și cu care colaborează. 

“Este tare plăcut să știi că te poți baza oricând pe oameni de calitate care te susțin necondiționat. Vreau să-i mulțumesc PR-ului meu, Carmen Vasilescu, care, încă de la început mi-a captat atenția și sunt convinsă că vom avea o colaborare frumoasă și îndelungată. Există o conexiune greu de exprimat în cuvinte între viața mea și muzică, fapt ce mă face să cred că nu as putea trăi așa frumos fără muzică”, adaugă Nicoleta Anculia.

Cântăreața speră ca acest cover al colindului “La roșu, la răsărit” să ajungă în sufletele și casele oamenilor și să le aducă un strop de fericire acum, în pragul sfintelor sărbători de iarnă.

Timișoreanca Nicoleta Anculia Cercega este absolventă a Școlii Populare de Artă, interpretă de muzică populară și sârbească și este implicată în diverse proiecte caritabile. 

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *