Nightfreaks, intr-o plimbare pe drumul unei povesti de dragoste, in albumul Give Love
2021-12-15 14:29:00

Nightfreaks ne vorbește despre dragoste în noul album „Give Love” și ne plimbă, astfel, prin toate stările care vin odată cu ea. De la extaz la agonie, de la fluturi în stomac și neliniște la nedumerire și, în cele din urmă, la liniște.

Un album cât o poveste de dragoste, „Give Love” vine și ne plimbă pe cărări pe care am mai fost, dar ne ajută să cunoaștem și alte sentimente care apar într-o relație. Când nu înțelegi ce se întâmplă cu tine, un play te-ar putea ajuta să-ți găsești răspunsurile.

„Mi-am pus sufletul în acest album. Am căutat să trec din nou, cu fiecare piesă, prin stările pe care te poartă dragostea. Am trecut prin fericire pură, dar și dezamăgire. M-am reîntâlnit cu fiecare fluture din stomac, iar apoi i-am lăsat să zboare mai departe.

Sper să vă placă albumul Give Love, să vă trezească sentimente, dar să vă dea și energia de a muta munții din loc.”, a spus producătorul Marijn Sietsema, fondatorul proiectului Nightfreaks.

Nightfreaks este un proiect fondat de producătorul olandez Martijn Sietsema, care își propune să creeze muzică adevărată pentru viitor.  Sietsema a făcut parte din mai multe proiecte de-a lungul timpului, fiind producătorul din spatele melodiilor „Different life”, „Ain’t no use to me”, „What’s holding you back”.

Cariera lui Martijn Sietsema a început ca fiind producătorul din umbră, iar din această poziție și-a adus aportul în mai multe piese ale unor DJ și artiști internaționali.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *