Nightfreaks si Dylan Jett lanseaza Hold Your Ground, pentru momentele in care nimic nu pare suficient
2022-08-09 19:17:00

Fiecare dintre noi are momente în care simte că lucrurile merg într-o direcție greșită, că nimic din ceea ce face nu este suficient, iar încrederea în propria persoană pare că este mai degrabă un concept abstract. Pentru aceste momente, dar și pentru altele în care determinarea este la cele mai mici niveluri, Nightfreaks și Dylan Jett aduc „Hold Your Ground”, o piesă cât o încurajare în momentele în care avem cel mai mult nevoie.

„Hold Your Ground” este genul de piesă pe care o vom purta cu noi nu doar în momentele dificile, ci și în cele în care simțim determinarea de a face mai mult, încrederea de a încerca lucruri noi și curajul de a pleca pe drumuri pe care nu am mai fost.

Nightfreaks este un proiect fondat de producătorul olandez Martijn Sietsema, care își propune să creeze muzică pentru viitor. Sietsema a făcut parte din mai multe proiecte de-a lungul timpului, fiind producătorul din spatele melodiilor „Different life”, „Ain’t no use to me”, „What’s holding you back”.

#d539c1

Dylan Jett este un cântăreț, pianist, compozitor și actor, în vârstă de 19 ani, din Melbourne, Australia. Dylan a colaborat cu diverși artiști și producători, iar în același timp și-a scris, compus și produs propria muzică. Printre piesele sale amintim: „This Night”, „Insight” și „If you don’t belong”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *