Nigo face echipă cu Lil Uzi Vert pentru single-ul Heavy
2022-03-18 22:13:00

Nigo face echipă cu Lil Uzi Vert pentru single-ul „Heavy”. Piesa nouă crește entuziasmul pentru viitorul său album, „I Know Nigo”, care urmează să fie lansat pe 25 martie. NIGO și Pharrell sunt producătorii executivi ai albumului.
Celelalte single-uri lansate sunt „Arya”, împreună cu A$AP Rocky, “Want It Bad” cu Kid Cudi, “Hear Me Clearly” împreună cu Pusha T și “More Tonight” în colaborare cu Teriyaki Boyz.

Proiectul “I Know Nigo” a fost anunțat la sfârșitul anului trecut și va fi lansat pe 25 martie. Este primul album din ultimii 20 de ani.
NIGO continuă să fie în centrul atenției. El a condus recent spectacolul său de debut la Paris ca director artistic pentru KENZO, cu un public care includea, printre alții, pe Pharrell, Ye, Julia Fox, Tyler the Creator, Pusha T și GUNNA. Spectacolul a oferit publicului, de asemenea, o idee despre noul album, redând fragmente din melodiile cu A$AP Rocky, A$AP Ferg, Kid Cudi, Pharrell Williams, Pusha T, Teriyaki Boyz, Tyler the Creator și Lil Uzi Vert, așa cum a anunțat NIGO ultima dată. lună. Fragmente din noua muzică au devenit virale și au intra in trending pe Twitter imediat după debutul show-ului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *