Nils Van Zandt si Vladik dedica o piesa tuturor serilor incheiate cu Na na Na na
2021-11-17 21:36:31

Sunt seri de petrecere in care lucrurile devin un pic imprevizibile. In care uiti poate de (tot) ceea ce ai facut. Dar important e ca si restul uita si asta e ok. Piesa lui Nils Van Zandt si Vladik ne spune ca este ok sa ne bucuram si sa traim momentul. Sa judecam mai putin si sa fim mai impacati cu deciziile inofensive pe care le luam poate fara sa gandim foooarte, foarte mult.


Clipul de la  Hey Babe se desfasoara ca o conversatie intr-una dintre aplicatiile pe care le folosim cel mai des. Versurile sunt trecute sub forma unor replici, iar emoji-urile… ei bine, aici va lasam pe voi sa le vedeti pentru ca sunt destul de sugestive pentru intelesul fiecarui vers din piesa.


Nils Van Zandt este un DJ și producător plin de energie, care îmbină o multitudine de stiluri. În ultimii șase ani, a produs o serie de hit-uri, precum  For You, Party Crasher, Feel like Dancing, Up and Down, The Riddle, Destination Paradise, With You și multe altele.


În 2015, a fost nominalizat pentru  Best Club Hit of the Year pentru single-ul  For You în timpul galei  NRJ DJ Awards, care a avut loc în Monaco.


Vladik reprezintă un proiect care a luat naștere în 2010, fiind creat de unii dintre cei mai cunoscuți DJ din Rusia. A fost un moment special, proiectul aducând cu sine un nou “erou” pe scena muzicii internaționale, care a venit cu noi piese și moduri de a vedea și bucura ascultătorii de muzică din toată lumea.


În acest moment, proiectul Vladik include mai multe persoane cu o dorință mare de a crea, trăi și crește, împreună cu noi, acest stil muzical.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *