NMW YANNI & NMW UMBERTO lansează BOTTEGA & BURLON, alături de Def Jam Recordings România
2023-06-21 17:25:46

În așteptarea albumului de debut NMW, Yanni & Umberto au lansat piesa BOTTEGA & BURLON, un vibe de vară pe un afrobeat, un stil mai nou pentru țara noastră, dar potrivit perfect cu ei doi.

BOTTEGA & BURLON a fost scrisă de către NMW Yanni și NMW Umberto, producția a fost făcută de takk0ne, mix-masterul a fost făcut de Bogdan Gridan, iar de artwork s-a ocupat Robee Artworks.

“”BOTTEGA & BURLON este ceva mai diferit față de ce am făcut până acum. Este un stil pe care noi putem sa ne mulăm foarte bine. Ieșim cât de des putem din zona noastră de confort, chiar dacă în mod normal we rappin. Odată cu lansarea albumului NO MATTER WHAT o să schimbăm multe lucruri, fo sho.”” – NMW Yanni & NMW Umberto

NMW Yanni & NMW Umberto sunt doi frați africano-români din noua generație de artiști urbani din România. Pe lângă look-ul aparte, muzica și vibe-ul lor a fost iubit instant de fanii locali ai muzicii urbane. De când și-au început cariera au impresionat prin skill, dovadă stau piese precum “Fac un cadou”, “Nicio treaba” ori “Am intrat”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări și ascultări. În acest moment, cei doi frați sunt în pragul lansării albumului de debut alături de Def Jam Recordings România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *