Noah Kahan a lansat melodia "Nothern Attitude", alături de Hozier
2023-11-13 19:17:06

Inițial lansată de către Noah Kahan ca single pe albumul sau “Stick Season”, acum artistul originar din Vermont colaborează cu Hozier pentru o nouă versiune a melodiei “Nothern Attitude”.

Noah a declarat: „Acest album este o scrisoare de dragoste către New England și o încercare de a picta o imagine sinceră despre cum este să trăiești într-un oraș mic. A trăi izolat în Vermont a fost incredibil de provocator, dar a adus o perspectivă unică asupra vieții în orașele mici”.

Cei doi au cântat împreună „Northern Attitude” în timpul spectacolului lui Kahan din Nashville, în octombrie. Kahan și Hozier au fost mult timp comparați, adoptând un stil similar de pop infuzat de indie. În trecut, Kahan l-a citat chiar pe Hozier ca sursă de inspirație.

Pe măsură ce Noah Kahan se schimbă, el transpune acele experiențe în cântece precum lumina printr-un proiector de film. În centrul energiei optimiste a muzicii și versurilor nefiltrate, veți auzi cine a fost înainte și cine a devenit – aproape în timp real. A acumulat peste un miliard de streamuri, a lansat două albume (Busyhead, 2019 și I Was / I Am, 2021) și un EP în mijlocul pandemiei (Cape Elizabeth, 2020), a obținut o certificare de aur pentru feat-ul „Hurt Somebody”, cu Julia Michaels. Kahan a colaborat recent și cu Post Malone, Kacey Musgraves și Lizzy McAlpine.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *