Noah Kahan a lansat varianta deluxe a albumului "Sitck Season"
2024-02-09 19:41:29

Noah Kahan a lansat varianta deluxe a albumului “Sitck Season”. Colecția de 30 de piese include noul său single foarte așteptat „Forever” și două noi colaborări, „You’re Gonna Go Far” cu Brandi Carlile și „Paul Revere” cu Gregory Alan Isakov.
Aceste trei melodii noi se alătură celor 21 de piese lansate anterior din Stick Season certificat Platinum din 2022 și din Stick Season (We’ll All Be Here Forever), precum și colaborărilor cu Post Malone, Kacey Musgraves, Hozier, Sam Fender, Gracie Abrams și Lizzy McAlpine.

Noah spune: „Sunt încântat și oarecum trist să lansez „Forever”, alături de aceste două colaborări de vis cu Brandi Carlile și Gregory Alan Isakov. În primul rând, sunt recunoscător și mai mult decât mândru că împărtășesc aceste două melodii cu artiști care mi-au reprezentat coloana sonoră toată viața. Gregory și Brandi au scris cântece care m-au purtat prin durere, singurătate, schimbări dramatice în viață și întreaga carieră. Sunt atât de onorat să-i am în această relansare finală.”

„Pentru totdeauna este mult timp. Acest ciclu de album a fost ca pentru totdeauna și mi-a plăcut fiecare secundă din el. Mi-a plăcut să trăiesc în această lume. Nu m-am simțit niciodată mai confortabil în propria mea piele, mai mândru de ceea ce reprezentam în compoziția mea și mai justificat de răspunsul la un disc care a fost cu adevărat o extensie a sufletului meu. Când m-am așezat să scriu „Forever” cu Gabe Simon, nu știam că voi închide albumul cu el. M-am gândit că ar putea fi doar un single drăguț de sine stătător, dar, în timp ce ascultam povestea, mi-am dat seama că scriam despre perspectivă. Ideea că un loc poate rămâne exact același din punct de vedere fizic, dar devine total diferit pe măsură ce viețile și experiențele noastre se schimbă. Cuvântul „pentru totdeauna” mă îngrozea. Urăsc finalitatea, există prea multă incertitudine și plictiseală asociate cu „restul timpului”. Acum însă, am descoperit pentru totdeauna că înseamnă că există o posibilitate nelimitată. Există atât de multă bucurie în lume, care așteaptă să fie găsită. Este ceva ce mi-a arătat Stick Season, ceea ce mi-a arătat anul acesta. Uneori este nevoie doar de o schimbare de perspectivă.”

„Sper să vă placă aceste cântece, sper să vă găsească în continuare în momentele în care aveți cea mai mare nevoie de ele, așa cum au făcut-o pentru mine.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *