Noah Kahan colaborează cu Post Malone pentru remix-ul piesei Dial Drunk
2023-07-26 17:41:41

Noah Kahan colaborează cu Post Malone pentru remix-ul piesei “Dial Drunk”. Noah spune: „Reacția la „Dial Drunk” a fost atât de incredibilă și atât de copleșitoare. Vă puteți imagina doar șocul și entuziasmul meu când Post mi-a spus că nu vrea doar să cânte pe el, ci și să scrie propriul vers. Ascult Post Malone de când a apărut „White Iverson”. A fost un vis devenit realitate pentru a realiza această colaborare. Mulțumesc mult Post pentru că m-ai binecuvântat cu implicarea ta.”

Noah a prezentat melodia săptămâna trecută pe rețelele de socializare. Colaborarea vine în timpul a ceea ce a devenit cel mai mare an al carierei lui Kahan de până acum și vine după Stick Season (We’ll Be Here Forever), o extensie a celebrului album Stick Season din 2022 și cea mai de succes ofertă a sa de până acum.

„Dial Drunk” este cel mai recent single al lui Noah din Stick Season (We’ll Be Here Forever). După lansare, melodia a debutat în Top 3 pe Spotify US Top Songs Chart și Top 45 pe Billboard Hot 100, adunând 50 de milioane de stream-uri până în prezent. Piesa este deja în topurile Alternative și AAA Radio (în prezent se află la #16, respectiv, #14) și nu arată semne de încetinire.

Luna trecută, Stick Season (We’ll Be Here Forever) a debutat pe locul 3 în Billboard 200 Chart, pe locul 1 pe Billboard Top Alternative Albums Chart, pe locul 1 pe Billboard Top Rock Albums Chart, pe locul 1 în Top Americana/Folk Albums Chart. În mod impresionant, Noah a devenit al 5-lea artist din istorie cu 18 piese în Billboard Hot Rock & Alternative Charts într-o săptămână, alături de David Bowie și Taylor Swift.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *