Noah Kahan face echipă cu Gracie Abrams pentru "Everywhere, Everything"
2023-12-17 19:12:15

Noah Kahan face echipă cu Gracie Abrams pentru “Everywhere, Everything” – cea mai recenta colaborare Stick Season (We’ll Be Here Forever) a lui Kahan, după lansările recente cu Hozier în „Northern Attitude”, Kacey Musgraves în „She Calls Me Back”, Lizzy McAlpine în „Call Your Mom” și Post Malone în „Dial Drunk”.

Noah împărtășește: „Gracie își pune toată inima în fiecare melodie pe care o scrie și în fiecare notă pe care o cântă și m-am trezit complet cufundat în lumea ei prima dată când am auzit-o. Sunt atât de incredibil de încântat să auziți interpretarea ei incredibilă”.

Dincolo de colaborările preferate ale fanilor, Stick Season, Noah a interpretat recent un cover al piesei „Lacy” a Oliviei Rodrigo în timpul BBC Radio 1 Live Lounge, după cover-ul ei pentru „Stick Season” la începutul acestei toamne. Această performanță depășește un an masiv plin de colaborări live pline de stele, cu oameni ca Mumford & Sons, Gregory Alan Isakov, Wesley Schultz din The Lumineers, Nathaniel Rateliff din Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, The Milk Carton Kids, Joy Oladokun.

Kahan are în prezent trei melodii care se află simultan în Top 100 din Billboard Hot 100 Chart – „Stick Season” pe locul 37, „Dial Drunk” pe #41 și „Northern Attitude” pe #79. Ca să nu mai vorbim, Kahan a ocupat recent locul 1 în două topuri Billboard 2023 de la sfârșitul anului – Top New Rock & Alternative Artist și Adult Alternative Airplay Artist. De asemenea, a primit două nominalizări la Billboard Music Awards pentru „Top Rock Artist” și „Top Rock Album” la începutul acestei toamne.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *