Non-stop party cu Gamuel Sori - Early In The Morning
2023-08-16 11:43:17

Early in the morning I can hear my baby calling for me

Vara este momentul perfect pentru petreceri și afterparty-uri. Deci, dacă tocmai te-ai trezit după noaptea vieții tale, este timpul să petreci din nou, iar de data aceasta Gamuel Sori este cel care ți se va alătura. După colaborarea cu INNA pentru “Party Songs”, Gamuel lansează încă o melodie de impact. “Early In The Morning” are puterea de a te duce într-un loc fericit, lângă persoana ta preferată. Asigură-te doar că o pui pe repeat.

Creditele pentru “Early In The Morning”, atât pentru muzică, cât și pentru text, merg către Gamuel Sori, Alma Goodman, care a colaborat cu artiști precum aespa și salem ilese și Jonas Kroper, care a scris și co-produs hituri pentru artiști precum Sam Feldt, Lost Frequencies, Tiesto și Alok. Producția a fost realizată de Gamuel.

“Sunt multe de spus despre <<Early In The Morning>>. Această melodie este atât de <<eu>>, pentru că iubesc cu adevărat muzica soul și house, iar acesta este mixul perfect. Este mai mult decât o piesă de dans, reprezintă o experiență euforică menită să-ți stimuleze energia de la primul beat. Ne-am distrat în timp ce am scris-o, încercând sunete, ritmuri și stări. Și cum încă este vară, people, distrați-vă, bucurați-vă de soare și spuneți-mi cât de mult iubiți această nouă piesă”, spune Gamuel Sori.

Gamuel Sori este un DJ și producător italian care face valuri în scena muzicii Dance. A susținut concerte în unele dintre cele mai bune cluburi din Italia, captivând audiențele cu amestecul său unic de beat-uri și sunete. Stilul muzical al lui Gamuel este o fuziune diversă de genuri, pe care îl imprimă cu stilul său caracteristic, creând o experiență electrizantă și de neuitat pentru ascultătorii săi. Muzica sa a fost lansată alături de case de discuri precum Spinnin’ Records, Musical Freedom și Sony, și a primit recunoaștere din partea profesioniștilor din industrie. În 2020, Gamuel a atins un punct de referință în cariera sa atunci când piesa sa “Money’s Gone” a fost difuzată la BBC Radio 1, propulsându-l și mai mult în lumina reflectoarelor internaționale. Angajamentul neclintit, talentul excepțional și sunetul său unic l-au consacrat pe Gamuel Sori ca o stea în ascensiune în scena muzicii Dance, și un artist de urmărit în viitor. Abilitatea sa de a crea o atmosferă distinctă și de a se conecta cu publicul său la un nivel personal îl diferențiază ca un artist de top. Recent, Gamuel a colaborat cu superstarul global INNA pentru piesa “Party Songs”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *