NOON, Wankelmut si Marie Bothmer au lansat Cross My Mind, o melodie despre dorinta si ratiune
2022-01-21 19:37:00

NOØN, Wankelmut și Marie Bothmer ne amintesc că nu suntem singuri. Cu toate că nu simțim la fel și, de cele mai multe ori, nu gândim la fel, deseori situațiile prin care trecem se pot asemăna. De această dată, artiștii Kontor ne vorbesc despre sfârșitul unei povești de iubire.

Dacă după o relație, mintea îți zboară necontenit la iubirea care a fost, dacă există în continuare dorința de a avea acea persoană lângă tine, deși ești conștient că este mai bine că relația a ajuns la final, „Cross My Mind” este o piesă cu care o să te identifici, o să o fredonezi, o să-ți dai seama că situația ta nu este singulară și, astfel, va fi parte din procesul tău de vindecare.

„Sentimentul de iubire este unul fără de care nu am putea să trăim. Iubim, simțim și suferim, iar asta face parte din noi, ne face să fim compleți și incompleți în același timp. Cross My Mind este o piesă despre iubire și suferință, dorință și rațiune. Sper ca oamenii să se identifice cu piesa și, mai mult, sper ca aceasta să fie parte din procesul lor de vindecare.”, a transmis NOØN.

NOØN este o artistă născută în 1999 într-un mic oraș din apropiere de Cologne, Germania. În 2015, aceasta a învățat tot ce înseamnă munca de DJ și a început să lucreze pentru cariera ei. De atunci și până în prezent, NOØN a lansat piese și remixuri pentru și cu artiști precum Leony, VIZE, Tokio Hotel, Anna Grey și mulți alții.

Wankelmut este un DJ din Germania cu peste 2 milioane de ascultători lunar pe Spotify. Prima sa piesă, „My Head Is A Jungle”, lansată alături de Emma-Louise, a ajuns în top 20 în mai multe țări din Europa. În ultimii trei ani, Wankelmut a colaborat cu vocaliști și producători precum Bjorn Dixgard, Charlotte OC, Svea, Jack Wins și Lucas Estrada.

Marie Bothmer a făcut primul pas în cariera sa în 2014, la vârsta de 18 ani, când producătorul ei muzical din prezent a descoperit-o pe Facebook. În 2016, aceasta a lansat primul ei single, Es braucht Zeit, care poate fi auzit pe coloana sonoră a filmului Unsere Zeit ist jetzt (n.r. Our Time is Now), produs de Til Schweiger. Videoclipul oficial al piesei a fost lansat în aceeași zi și a adunat peste 2,4 milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *