Nopti si zile alaturi de Alexandra Ungureanu!
2016-04-04 14:27:17

“Nopti si Zile” este cel mai fresh single solo al Alexandrei Ungureanu, artista a carei cariera muzicala fulminanta nu inceteaza sa uimeasca!

Dupa ce in urma cu cateva saptamani Alexandra lansa pe piata muzicala un nou proiect video inedit – „413 Sessions”, care completa succesul videoclipurilor din seria „Music in pROgress”, Alexandra surprinde cu o piesa intensa, care starneste fiori de emotie, scrisa si compusa de David Deejay.

Alexandra isi dorea sa colaboreze demult cu David Deejay, mai ales ca una dintre piesele pe care le-a scris si le-a compus acesta – „Deja Vu” interpretata de AMI feat. Grasu XXL-, este una dintre piesele ei favorite, pe care a si ales-o pentru un cover in cadrul proiectului ei de suflet, „Music in pROgress”. Atunci cand David Deejay a sunat-o pentru a-i propune o colaborare, artista nu a stat pe ganduri si a spus da provocarii. „Am fost extrem de incantata de propunerea lui David Deejay. Mai mult, in momentul in care am ascultat piesa, am stiut ca este aceea pe care am asteptat-o si ca se muleaza perfect pe timbrul meu, fiind dramatica si simt ca va starni valuri de emotii”, declara Alexandra.

Videoclipul noului single „Nopti si Zile” are o poveste absolut aparte! Filmat in cadrele exotice din micul oras Malibu, Los Angeles, SUA, „Nopti si Zile” este un clip de stare, cu accente flirty, si care nareaza o poveste cu care putem rezona oricare dintre noi.

Filmarile au fost marcate de doua etape diferite. Pe timpul zilei, acestea s-au desfasurat pe ruta Pacific Coast Highway, celebra autostrada cu panorame incredibile care strajuieste coasta pacifica a statului California, SUA, dar si pe nesfarsitele fasii de plaja. Aici o regasim pe Alexandra la volanul unui automobil vintage – Chevrolet Chevelle Malibu \’66, care contrasteaza cu rujul de un rosu pasional pe care il poarta cu gratie artista si cu hairstyle-ul sexy-relaxat ales pentru videoclip.

Apoi, odata cu lasarea serii, echipa a ales ca loc de filmari un spatiu ultra chic, in care Alexandra a fost protagonista unui scenariu plin de mister si totodata de senzualitate. Concret, cadrele se deruleaza cu imagini proiectate pe trupul Alexandrei si surprinse de camera de filmat in zilele anterioare, pe plaje pustii, in zona faimosului Bedford Boulevard.

„Aceasta piesa ma reprezinta in totalitate, simt ca a fost creata pentru mine. Prietenii mei au ascultat-o deja si am un feedback pozitiv legat de ea, asa ca am incredere ca va prinde bine”, declara Alexandra Ungureanu.

Desi Alexandra a mai lucrat in afara granitelor tarii, cu ocazia realizarii videoclipului unuia dintre hit-urile ei – „I Need You More”, filmat in Paris, Franta -, artista nu a putut rata ocazia unei experiente inedite de a filma in Mecca cinematografiei de peste ocean, in eclecticul Los Angeles!

Pentru videoclipul noului ei single „Nopti si Zile”, Alexandra a avut alaturi de ea o echipa creativa si fresh – Monica Barladeanu a fost creative producer, iar ideea scenariului videoclipului ii apartine, Corina Marinescu – stilist, Gabriela Ilioiu – AD producer, Elias Talbot – imagine si Albert Elizondo – hair &make-up.

Acestea fiind zise, nu-mi ramane decat sa va invit cu mare drag sa va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al Alexandrei Ungureanu, „Nopti si Zile”, apoi sa va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *