Norah Jones anunță al 9-lea album și lansează single-ul "Running"
2024-01-19 22:44:25

Norah Jones anunță al 9-lea album și lansează single-ul “Running”. Pe 8 martie, cântăreața, compozitoarea și pianista, de nouă ori câștigătoare a GRAMMY, Norah Jones își va lansa al nouălea album solo – “Visions”, o colaborare cu producătorul și multi-instrumentistul Leon Michels. Noua piesă a fost scrisă de Jones și Michels și o prezintă pe Norah la voce, pian, chitară și bas, cu Leon la tobe și saxofon.

Norah și-a anunțat, de asemenea, datele turneului din primăvara anului 2024, în America de Nord, care începe pe 6 mai la Boston (MGM la Fenway) și include concerte la Washington DC (The Kennedy Center, 13 mai), Brooklyn (Paramount Theatre, 16-17 mai) și Manhattan (Teatrul Apollo, 19 mai).

Visions este un set vibrant și vesel de 12 cântece, care o găsește pe Jones cântând despre a se simți liberă, a dori să danseze, a face totul corect și a accepta ceea ce aduce viața. Este yang-ul yin-ului care a fost Pick Me Up Off The Floor, ultimul album al lui Jones de piese noi originale, care a fost lansat la începutul pandemiei din 2020 și a prefigurat multe dintre emoțiile întunecate ale acelei perioade.

„Motivul pentru care am numit albumul Visions este pentru că multe dintre idei au venit în miezul nopții sau în acel moment chiar înainte de culcare, iar „Running” a fost una dintre ele în care ești pe jumătate adormit și cam trezit. ” spune Jones.

Side A
1. All This Time (Norah Jones/Leon Michels)
2. Staring at the Wall (Norah Jones/Leon Michels)
3. Paradise (Norah Jones/Leon Michels)
4. Queen of the Sea (Norah Jones)
5. Visions (Norah Jones)
6. Running (Norah Jones/Leon Michels)

Side B
1. I Just Wanna Dance (Norah Jones/Leon Michels/Homer Steinweiss)
2. I’m Awake (Norah Jones)
3. Swept Up in the Night (Norah Jones/Leon Michels)
4. On My Way (Norah Jones/Pete Remm)
5. Alone With My Thoughts (Norah Jones/Leon Michels)
6. That’s Life (Norah Jones/Leon Michels)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *