NOSFE și Randi lansează prima lor piesă - Frate - despre prietenie și loialitate
2021-11-27 12:23:00

Prietenia este unul dintre cele mai de preț lucruri pe care le putem avea. Implică loialitate, dragoste și multă înțelegere. Înseamnă să fii dispus să te sacrifici și să mergi chiar până la capătul lumii pentru cel mai bun prieten atunci când situația o cere. Și, totuși… cât de departe va merge pentru tine? Crezi că va răspunde în miezul nopții atunci când vei avea nevoie mare de el? Oare ți-a ascuns vreodată adevărul?

Acestea sunt doar o parte din întrebările care apar în mintea fiecăruia dintre noi atunci când ascultăm noua piesă lansată de NOSFE și Randi și ne gândim la cei mai buni prieteni pe care îi avem. Așa cum este accentuat și în refren prin versurile  Până și zeii greșesc, dar frații în inimă nu se lovesc, piesa  Frate vorbește de loialitate și prietenie așa cum ar trebui ea să fie – fără greșeli, trădări sau gânduri care îl pot răni pe celălalt.

O colaborare pe care o așteptam de când am auzit primul refren de la Randi, pe piesa lui JO, acum mulți ani. Sunt foarte mândru de piesă și de felul în care s-a transformat de-a lungul unui an de lucru. Filmările clipului au fost foarte interesante, mai ales la cadrul în care stăm spate în spate. Dar vă las pe voi să descoperiți. Vă pupă UNCHIU!, spune NOSFE

Piesa poate fi ascultată pe toate platformele digitale, accesând link-ul următor: https://seek.lnk.to/Frate

Mă bucur că am lansat această piesă, care vorbește despre un subiect complicat: problemele care pot apărea între oameni foarte apropiați atunci când anumite lucruri rămân ascunse, când adevărurile sunt spuse pe jumătate și mândria își face loc și începe să vorbească. Mi-a plăcut colaborarea cu NOSFE atât în studio, cât și pe platoul de filmare și îmi doresc să vă bucurați și voi de această piesă., adaugă Randi.

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap īn Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar īnceputul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată īn 2016, Șatra se īntoarce a avut 16.000.000 de views pe YouTube, vreme īn care din ce īn ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să īși īnceapă o carieră īn trap. Preponderent proiectată ca un outlaw al industriei, trupa fost rampa de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost  File De Poveste (feat Raluca), Lamare si  Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream īncă de la Condimente, īn featuring cu Ruby, care a strāns 79.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus īn trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată īn următorul hit, DAI, cu peste 7.000.000 de vizionări. Iar cu piesa Tembleque a făcut înconjurul lumii.

Cu un background impresionant în industria muzicală, Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a făcut parte din duo-ul Morandi, cu care a devenit celebru și care l-a propulsat în industria muzicală internațională, câștigând astfel o mulțime de premii naționale și internaționale pe parcursul carierei sale de artist.

Cu o voce unică și inconfundabilă, Randi a lansat o varietate de piese de succes, atât în cadrul Morandi, cât și solo, precum „Love Me”, „Beijo”, „Falling Asleep”, „Angels”, „Colors”, „Ochii ăia verzi”, „Prietena ta” și multe altele. Talentul său de solist este dublat de cel creativ, el compunând de-a lungul carierei o mulțime de piese atât pentru el, cât și pentru artiști proeminenți din România sau din afara țării, precum Pitbull, Delia, Nicole Cherry și mulți alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *