NOTD a revenit cu single-ul about you, in colaborare cu Nightly
2022-03-12 10:23:00

Duo-ul suedez de artiști și producători, NOTD a dezvăluit prima piesă din 2022, intitulată „about you” [feat. Nightly].
Continuând tradiția de colaborări interesante, track-ul se face remarcat printr-un sound captivant, evidențiat de ritmuri funky de chitară. Această linie melodică dă tonul refrenului irezistibil, interpretat de Nightly:„I don’t wanna think about you, no, but I do.” Versurile nostalgice sunt reliefate de vibe-ul anilor 80 pe care piesa îl transmite.

Track-ul vine în urma hit-ului din 2021 al duo-ului NOTD, „Never A Good Time”, în colaborare cu The Band CAMINO. Piesa a acumulat 8 milioane de stream-uri la nivel mondial, incluzând videoclipul oficial.
În prezent, grupul lucrează la mai multă muzică, ce urmează să fie lansată pe parcursul acestui an, înainte ca duo-ul să lanseze EP-ul de debut în toamna lui 2022.

După ce au strâns 1.4 miliarde de stream-uri pe Spotify și 2.5 miliarde stream-uri cumulate de pe toate platformele digitale, NOTD continuă să lanseze piese de succes. Hit-ul internațional „I Don’t Know Why”, în colaborare cu Astrid S, a dat startul, acumulând peste 130 de milioane de stream-uri până în prezent. Apoi, duo-ul a făcut echipă cu Nina Nesbitt pentru single-ul „Cry Dancing” și apoi, în 2020, cu Catello pentru track-ul „Nobody”. Piesa din urmă a înregistrat deja aproape 100 de milioane de stream-uri în total și a petrecut cinci săptămâni pe primul loc în topul Billboard Dance/Mix Show Airplay Chart.

Despre Nightly
Trupa de alternative pop din Nashville, Nightly, este alcătuită din Jonathan Capeci, Joey Beretta și Nicholas Sainato. Band-ul a fost numit după abrevierea textului „night, love you.” De când s-a lansat formația în 2016, aceasta a avut numeroase turnee și a cântat în deschiderea unor artiști renumiți, precum Andy Grammer, Ke$ha, The All-American Rejects, Zella Day, K.Flay, NF și The Struts. Nightly a lansat albumul de debut „night, love you” în 2020. Fiind într-o continuă dezvoltare, Nightly a acumulat peste 300 de milioane de stream-uri și 10 milioane de vizualizări pe TikTok la nivel global.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *