NOTD face echipă cu Riley Biederer pentru "Under My Breath"
2024-04-21 18:52:34

NOTD face echipă cu Riley Biederer pentru “Under My Breath”. Piesa este gata să facă furori prin combinația sa irezistibilă de sensibilități pop și rock, care prezintă abilitățile de producție ale lui NOTD.

În ceea ce privește colaborarea, NOTD a comentat: „Riley este o persoană a cărei scris i l-am admirat de mult timp, așa că lucrul cu ea la „Under My Breath” a fost o perioadă foarte distractivă. Direcția în care am mers în producție merge spre partea noastră alt/rock și am simțit că a funcționat perfect cu mesajul piesei despre așteptarea de a fi vulnerabil când ne îndrăgostim.”
Riley a adăugat: „Sunt atât de încântată să fac parte din această melodie. Când am scris-o, canalizăm acel moment în care eram pe punctul de a spune te iubesc către cineva, dar eram îngroziți să o facem mai întâi și NU ne-am înțeles perfect să aducem acel sentiment la viață din punct de vedere sonor, se simte ca această eliberare distractivă a emoțiilor mari și incitante. Sunt un fan al lor [NOTD] și muzica pe care o fac, astfel încât să lucrăm împreună la asta a fost cu siguranță o colaborare de vis.”

NOTD a început 2024 reunindu-se cu fenomenul pop și prietena de multă vreme, Georgia Ku pe single-ul „Nostalgia”. După ce a făcut echipă anterior cu Georgia și Captain Cuts, alături de Felix Jaehn, în smash-ul global certificat cu platină „So Close” în 2018, NOTD a reaprins această chimie inimitabilă pe noua melodie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *