NOTD lanseaza EP-UL DE DEBUT - Noted...
2022-09-10 16:57:49

Include un nou single, “Less I Know”, alaturi de Quinn XCII

În cele din urmă, duoul suedez de artiști/producători multi-platină NOTD își prezintă EP-ul de debut așteptat cu nerăbdare, NOTED….

Ei sărbătoresc sosirea proiectului cu noul single „Less I Know” [feat. QUINN XCII]. Piesa se bazează pe sintetizatoare melodice puternice, însotite de vocea avântată și încărcată emoțional a lui QUINN.

În ceea ce privește această colaborare puternică, QUINN a comentat: „Sunt fan NOTD de ceva vreme, așa că sunt onorat să fac parte din „Less I Know”. Când băieții mi-au trimis această melodie, am rezonat cu adevărat și am avut ocazia să lucram la ea în timp ce erau în LA.”

EP-ul include și colaborări lansate anterior cu The Band Camino, Nightly, Kenzie, Kiiara și Hastings. Referindu-se la sfera și viziunea proiectului, Sam și Tobi, alias NOTD, au spus: „Acest EP este foarte special pentru noi. Până acum, am lansat doar single-uri, așa că a putea realiza un astfel de proiect pare suprarealist și este și puțin înfricoșător. A fi blocați acasă în ultimii ani din cauza covidului ne-a dat timp să experimentăm cu sunete noi și să vedem cum le-am putea implementa în muzica noastră. Suntem atât de mari fani ai rockului alternativ, așa că veți auzi unele dintre aceste influențe în aceste melodii noi. Suntem atât de recunoscători că am colaborat cu artiști și compozitori uimitori pentru a le aduce la viață și suntem atât de mândri de cum a devenit afară.”

NOTED…EP:
1. NOTD & The Band Camino – „Never A Good Time”
2. NOTD & Nightly – „despre tine”
3. NOTD și Kenzie – „Cel mai rău lucru”
4. NOTD și Kiiara – „What’s With The Roses”
5. NOTD & Hastings – „Killing Me”
6. NOTD și Quinn XCII – „Less I Know”

În această toamnă, NOTD se va lansa în primul lor turneu principal din America de Nord, NOTD On Tour. Începe miercuri, 14 septembrie, la 7th St. Entry în Minneapolis, MN, și se inchie sâmbătă, 15 octombrie, la Crocodile (Second Stage) din Seattle, WA.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *