Noua artistă Global Records, Diana V, lansează piesa Bad Girls Get Lonely Too!
2020-02-12 22:10:13

Chiar dacă este la început de drum în industria muzicală, Diana V este o artistă care a descoperit muzica încă din copilărie și nu s-a mai despărțit de ea. Are un timbru vocal unic, o forță uluitoare în voce, însă este extrem de talentată și în ceea ce privește partea de compoziție. Diana V are 20 de ani, este pasionată de literatură, scrie foarte mult, iar oamenii sunt cei care o inspiră. Despre muzică, spune că este o extensie a ceea ce este ea astăzi.

Diana V lansează prima ei piesă semnată ca artist Global Records, Bad girls get lonely too, pentru care a lucrat cu David Ciente, atât în ceea ce privște muzica și textul, cât și producția. David este producatorul “responsabil” pentru albumul INNEI “Yo”, dar si pt noua piesa a Selenei Gomez “Rare”.

Bad Girls Get Lonely Too o reprezintă pe Diana V în totalitate, este sinceră și are un sound extrem de fresh.

“Piesa a luat viață dintr-o întâmplare. Eu și David ne pregăteam de o sesiune și schimbam câteva idei înainte să intrăm în studio. Am început să scriu piesa, să creez un film și o poveste. Totul a prins contur pe parcurs, nu știam exact ce fac. Asta e partea interesantă și amuzantă atunci când scrii. Nu știi exact ce e până nu termini de scris, după care te așezi, asculți cu atenție și vezi ce a ieșit. Piesa este despre încredere, are un vibe puternic. Versurile își spun singure povestea și explică restul din puzzle. Bad girls get lonely too este una dintre piesele care mă reprezintă 100%, e sinceră și face parte din mine. Sunt foarte încântată și am emoții, pentru că abia aștept să văd care sunt reacțiile oamenilor și să-i simt fericiți. De aceea fac ceea ce fac și iubesc lucrul ăsta”, a declarat Diana V.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *