NOUA UNSPE pune femeile pe piedestal - ,,REGINA”
2024-04-17 18:43:17

Regina face ce vrea ea…

NOUA UNSPE a intrat pe scena muzicii urbane și a zguduit fundațiile, redefinind standardele industriei. Cu fiecare piesă, artistul a demonstrat că este pregătit să cucerească lumea muzicii cu un sunet și o estetică neconvențională, iar astăzi lansează ,,REGINA”.

,,REGINA” este o piesă care capturează magnetismul și forța unei femei care emană siguranță în propria ei piele, inspirată de frumusețea și grandoarea regală. O odă urbană adusă acelei muze feminine care ne inspiră prin pura ei existență și prin capacitatea ei de a influența și motiva pe cei din jur. Cu un sound distinct și un instrumental captivant, piesa te prinde de la primele acorduri și te poartă pe aripi de inspirație, captivându-te cu fiecare secundă.

Piesa a fost scrisă de NOUA UNSPE, alături de CST pentru partea de muzică și producție.

NOUA UNSPE experience. Artistul susține cel mai mare concert al său de până acum la Arenele Romane. Invitați de excepție, piesele voastre preferate și energia NOUA UNSPE, sounds like a deal, așa că ne vedem acolo!

NOUA UNSPE este un artist și producător român care și-a făcut rapid un renume în industria muzicală datorită stilului său original. Acesta a studiat muzica clasică, vioară și pian, timp de nouă ani la o școală de muzică din orașul său natal, fapt ce a influențat, fără îndoială, stilul său muzical divers ce încorporează elemente de Hip-Hop, Pop și ambiențe sonice experimentale. Cu un amestec unic de fundaluri muzicale și un talent pentru producerea de piese de succes, NOUA UNSPE a produs o serie de piese extrem de apreciate, printre care “Miami Bici” cu KILLA FONIC, “Haolo”, cu KILLA FONIC și NANE & “Stai” cu KILLA FONIC și NANE. NOUA UNSPE a colaborat, de asemenea, cu o varietate de artiști, printre care ALINA EREMIA, INNA, AMULY, NANE, AZTECA, RAVA & mulți alții. În 2023, artistul a lansat și primul său album intitulat ,,NOUA UNSPE”. În 2024, piesa sa, ,,Zodiac”, o colaborare cu RAVA și Bittner, a făcut senzație în tot mediul online, ajungând pe locul #1 în topurile Spotify, iar ultima sa lansare ,,SPUNE-MI” a făcut, de asemenea, senzație în mediul online.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *