Noul album al lui Maggie Rogers, SURRENDER, este lansat astăzi, 29 iulie 2022
2022-07-29 18:51:14

29 iulie 2022 – Capitol Records a lansat noul album al lui Maggie Rogers, Surrender – continuarea materialului “Heard It in a Past Life” din 2019, care a intrat pe locul 1 în topul Billboard ca vânzări, a primit o nominalizare la GRAMMY® pentru “Cel mai bun artist nou” și a acumulat peste un miliard de ascultari.

Crud și revelator, materialul “Surrender” o găsește pe apreciata producătoare/compozitoare/interpreta examinând cele mai complexe emoții cu o vulnerabilitate acerbă și neclintită și alchimizând acel sentiment accentuat în producția ei cea mai fericită de până acum.

La începutul acestei săptămâni, Rogers a revenit la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” și a interpretat noul ei single, „Want Want”.
Lăudând „intensitatea și tonurile crocante de chitară” ale melodiei, The New York Times a spus, „această poveste a dorinței… își găsește în sfârșit o expresie explozivă în refren”.

Salutând-o pe Rogers drept o „minune a muzicii pop… un artist care este în ea pe termen lung”, a spus Rolling Stone: „Este cineva care poate comanda muzică roots cu banjo, synth-pop prietenos cu streaming și rock arenen anthemic”. În acest articol, The New York Times a lăudat Surrender ca fiind „o odă hipnotic dansabilă a abandonului extatic, a face salturi și a naviga în griji”.

Primul single al albumului, „That’s Where I Am”, a fost inclus pe lista de redare de vară a fostului președinte Barack Obama din 2022 și pe listele „Cele mai bune cântece din 2022 (de până acum)” de la Esquire, SPIN și Paste. Videoclipul conține camee de David Byrne, Quil Lemons. și Hamilton Leithauser.

În zilele premergătoare lansării albumului, Metrograph din New York City a oferit fanilor posibilitatea de a previzualiza albumul – și de a vedea trei dintre filmele care l-au inspirat – cu „Surrender Film Club”, o serie de trei nopți de proiecție și sesiuni de ascultare la cinematograful independent. Membrii cardului American Express® au avut acces anticipat pentru a cumpăra bilete în fața publicului larg la „Maggie Rogers, The Surrender Release Show – Prezentat de American Express”, un concert de sărbătoare la Webster Hall în seara debutului Surrender.

După mai multe turnee sold-out și spectacole majore în cadrul festivalurilor în sprijinul Heard It in a Past Life, Rogers s-a retras la începutul anului 2020 și s-a oprit complet de zgomotul lumii exterioare. Luni la rând și-a petrecut cea mai mare parte a timpului citind, odihnindu-se și plimbându-se de-a lungul stâncilor zimțate, forțată de natura feroce și neiertătoare a Oceanului Atlantic de Nord. Canalizând energia nestăpânită a oceanului, ea a ajuns în curând la haosul controlat și la fizicul extatic care aveau să definească “Surrender”.
Albumul a fost coprodus de Kid Harpoon și Rogers și înregistrat în trei locații distincte (garajul părinților ei din Maine, Electric Lady Studios din New York, Peter Gabriel’s Real World Studios de lângă Bath, Anglia). De-a lungul a 12 piese neîngrădite, dar elaborate cu exactitate, Rogers surprinde pe deplin intensitatea frenetică a ultimilor doi ani din viața ei, aducând onestitatea ei încurajatoare la povești de furie și pace și auto-mântuire, transcendență prin sex și libertate prin eliberare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *