Noutatile saptamanii de la Kontor, pregatite sa cucereasca playlisturile ascultatorilor
2023-04-25 14:05:03

Kontor vine cu hit-urile verii, lansând 6 melodii noi și electrizante. Dacă voiai să aduci un sound nou playlistului tău, aceste melodii pline de energie te vor face să dansezi pe ritmurile lor contagioase și pe sound-ul lor captivant.

 

Boy Tedson & SKIY lansează Passive, o melodie ce combină ritmul dance cu o melancolie a nopților de vară. Stilurile celor doi artiști se îmbină perfect pe melodia Passive, având un ritm electrizant.

 

Eyes On Me este cea mai recentă lansare de la Beachbag, cu un bass electric și versuri catchy, piesa este pregătită să te teleporteze într-un univers în care toți ochii sunt pe tine.

 

KYANU colaborează cu Steve Modana pentru melodia Burned, melodie ce va fi ascultată cu siguranță pe marile scene de muzică dance în această vară.

 

7.0 & Morpheus aduc un sound unic și revitalizant pentru Supra. Bass-ul este perfect pentru un night ride, fiind un sound parcă desprins dintr-un film de acțiune.

 

Deeperlove & Mark Bale colaborează pentru hit-ul electronic Call you XXX. Indiferent dacă sunteți pe ringul de dans sau în mașină, această piesa vă va transporta într-o lume de energie pură, având ritmuri pulsante și linii de bass puternice.

 

 

Cea mai recentă lansare marca R.I.O. de la Kontor, Forward, este melodia perfectă pentru vară, fiind ritmul pe care o să dansezi până la răsăritul soarelui. Fii pregătit să intri într-o stare de euforie și să fredonezi versurile piesei lui R.I.O.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *