NukFly lansează primul său single: „Nothing Breaks Me Down"
2021-08-05 16:41:50

NukFly lansează primul său single: „Nothing Breaks Me Down”, o piesă cu versuri în limba engleză, cu beat-uri nostalgice și un refren ce rămâne întipărit în minte, despre o poveste de iubire ajunsă la final, dar în care amintirile sunt mai vii ca niciodată. Compus de către Alexandra Dinu, Robi Velisar, Enri Demi și Sergiu Ene, „Nothing Breaks Me Down” surprinde prin imagini povestea din spatele versurilor.

„Este o poveste de iubire, iar titlul piesei «Nothing breaks me down» cred că spune totul. În relațiile mele sunt un romantic și mă super implic, iar în viață pentru mine e totul sau nimic. Atunci când se rupe orice, indiferent de motiv, sunt destul de puternic și ambițios să mă ridic și mă vindec destul de repede”, povestește NukFly.

NukFly are 25 de ani, este din Buzău și plănuiește să se stabilească în București pentru următoarele proiecte din cariera muzicală. „Am planuri mari, încerc să fiu optimist și să reușesc să câștig oamenii prin munca mea. Am o voce puternică, îmi place ceea ce fac și îmi doresc să excelez, să fiu cea mai bună variantă a mea”, adaugă artistul.

Videoclipul piesei a fost filmat de Alex Marica (Călătorie Magică) la Cheile Dobrogei, regizat și editat împreună cu Alexandra Dinu.

NukFly (Ionuț Danil) est pasionat de muzică încă de mic, a participat la diverse festivaluri naționale, iar a doua lui pasiune este Kickboxing-ul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *