O alaturare inedita - vezi cine sunt printesa nostalgiei si DJ-ul care colaboreaza pentru urmatorul hit al primaverii
2023-03-10 19:13:25

LIA și Moonsound lansează remixul piesei Prima Dragoste, un beat contemporan pe acordurile unei piese nostalgice, inspirată de sound-ul anilor 80. Piesa originală este un mix între baladă și cântec motivațional, având versuri care pun accent pe nerăbdarea de a trece peste durerea și reminiscențele primei iubiri pierdute.

 

Moonsound a reușit să păstreze esența piesei și să ofere o nouă dimensiune, transformând Prima Dragoste într-o piesă simbol pentru finalul unei relații și pentru a o lua de la capăt.

 

„Încă de la prima vedere Lia mi-a inspirat un aer retro, dar foarte fresh, un feeling de artist pur, frumos și inocent. Remix-ul la Prima Dragoste spune o poveste, o poveste modernă despre trecut.” spune Moonsound.

 

„ Prima dragoste nu se uită, teoretic. Totuși, și ea se ofilește dacă ai răbdare să treacă suficiente anotimpuri. Piesa vorbește despre starea de nerăbdare și durere pe care o ai după despărțire. Când aștepți să dispară toată sentimentele, amintirile și dorul, să nu mai existe durere și iubire pentru ce a fost.” povestește LIA.

 

Piesa este disponibilă acum pe principalele platformele de streaming.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *