O colaborare inedita si un mix intre muzica si poezie. LIA si Adrian Nartea lanseaza Aleea din colt
2022-11-10 17:39:49

LIA și Adrian Nartea fac o echipă neașteptată și lansează „Aleea din colț”. Cu un aer adus parcă dintr-o perioadă în care eleganța era la orice pas, cu poezie presărată printre note care te invită să faci un nou pas de vals, „Aleea din colț” este o piesă care te plimbă prin povești pure de iubire, printre greșeli și sfârșituri.

 

Cei doi artiști au format o pereche de dans și au pășit pe aleea din colț pentru a vorbi despre sentimente sincere, despre dragoste puternică, dar și despre despărțiri dureroase.

 

Piesa este completată de poemele recitate de Adrian Nartea, la începutul și la finalul melodiei, în timp ce dansul prezent pe tot parcursul clipului reușește să ne transpună într-un adevărat basm, chiar dacă, în cele din urmă, vorbim despre o dragoste neîmplinită.

 

„O poveste de dragoste cu un final nefericit; asta este Aleea din colț. Diferența dintre această piesă și altele este că prezintă ambele perspective ale celor implicați. Eu o reprezint pe ea și muzica este modul prin care vorbesc și îmi spun povestea, iar Adrian Nartea îl întruchipează pe el, cel care își spune regretele, întrebările și dorurile prin poezie.

 

Când între cei doi nu mai pot avea discuții, decid să danseze. E un dialog interesant, acompaniat de note muzicale care sper să atingă multe suflete”, a povestit LIA.

 

“A fost o plăcere și o provocare să mă pot pune în pielea unui personaj pe care eu îl admiram acum 30 de ani. Am fost fascinat de apariția lui Ion Caramitru recitând în videoclipul Loredanei Groza.

 

Uite, acum am ajuns în momentul în care să pot să fac și eu o reeditare a nostalgiei alāturi de LIA și mă întreb pe câți tineri îi va inspira această piesă. Știi că se spune că nu este bine să-ți retrăiești amintirile pentru că ele nu vor avea aceeași valoare, dar poți crea altele care să semene cu cele de acum 30 de ani. Sunt onorat că am făcut parte din acest proiect al LIEI, care este pe cât de frumoasă, pe atât de talentată.

 

Să fie cu succes și Doamnele ajută!”, a spus Adrian Nartea.

 

LIA este o artistă nouă, care aduce un proiect unic pe scena muzicală, prin intermediul reinterpretărilor și compozițiilor aduse direct din anii ’80. Prima piesă lansată de LIA a fost „În urma ta”.

 

Acum, artista îmbină emoția greu de ignorat cu poezia transmisă prin fiecare suflare de Adrian Nartea, un actor care nu mai are nevoie de nicio introducere.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *