O DIMINEAȚĂ MINUNATĂ, o poveste despre speranță, cu Léa Seydoux, din 31 martie în cinematografe
2023-03-27 11:48:41
O poveste despre familie, dragoste și speranță, cuLéa SeydouxșiMelvil Poupaudîn rolurile principale, Un beau matin (O dimineață minunată) vine din 31 martie pe ecranele din România. Regizat deMia Hansen- Løve, filmul a avut premiera laFestivalul de Film de la Cannes 2022, unde a câștigat PremiulEuropa Cinemas Labelpentru Cel mai bun film european.
O dimineață minunatăpoate fi vizionat în avanpremieră, la București, pe28 martie, laCinema Elvire Popesco, de la ora 20.00, evenimentul fiind urmat de odiscuție onlinecu regizoareaMia Hansen- Løve. Filmul își va continua călătoria pe ecranele din România începând cu 31 martie.
Mia Hansen- Løve este o regizoare franceză care a primit numeroase distincții pentru opera sa. Primul său lungmetraj,All Is Forgiven, a câștigatPremiul Louis Dellucpentru cel mai bun film de debut, iarFather of My Childrena câștigat Premiul Special al Juriului în secțiuneaUn Certain Regardla Festivalul de Film de la Cannes din 2009. În 2016, a câștigatUrsul de Argintpentru cel mai bun regizor pentru filmul săuThings to Come.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *