O noua colaborare de exceptie si cea mai fresh piesa - Adi Cristescu feat. Cortes “Fara pilot” s-a lansat astazi!
2016-03-28 15:12:40

Cea mai noua colaborare este reprezentata de Adi Cristescu si Cortes care lanseaza o frumoasa piesa de dragoste, “Fara pilot”.

Piesa este o declaratie de dragoste plina de emotie despre neputinta de a rezista fara persoana iubita, despre dor si efectele despartirii. “Fara pilot” reprezinta o afirmare a sentimentelor dupa ce doua persoane s-au despartit, dar inca se iubesc. Disparitia iubitei este asemanata cu “taierea aripilor”, care a lasat in urma un om ca un “dictionar fara cuvinte”.

“”Fara pilot” a crescut de la un beat de trap si cateva acorduri de pian, pana la o poveste. Aportul fiecarui coleg din Nani Recordz a fost esential si piesa a crescut, s-a dezvoltat pana la ceea ce auziti. Am scris-o cu suflet. Ascultati-o cu sufletul!”, ne-a declarat Adi Cristescu.

“”Fara pilot” este o piesa in care am pus mult suflet si in care am mare incredere. Sunt foarte multumit de cum a iesit  si sper ca toata lumea sa simta energia pe care toata echipa a pus-o in acesata piesa”, a declarat Cortes.
 
Piesa este compusa de Adi Cristescu, iar versurile sunt scrise de Chris Mayer, Adi Cristescu, Cortes.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim clipul noului single semnat Adi Cristescu feat. Cortes, “Fara pilot”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *