O noua colaborare fresh. Amedeo si Horace ne paveaza drumul cu piese de Lego
2022-08-29 21:34:27

Amedeo a lansat vineri, 26 august, o nouă piesă care promite să se plimbe după noi peste tot pe unde mergem, fie că o auzim la radio, fie că o avem în playlist. De această dată, Amedeo colaborează cu Horace pentru „Lego”, o piesă cât un drum construit spre liniștea pe care o căutăm.

„Lego” a apărut în perioada pandemiei, când Amedeo, asemeni multora dintre noi, s-a simțit copleșit, izolat și îngrijorat. O colaborare la distanță, în ton cu vremurile pandemice prin care am trecut, „Lego” a apărut ca un pod peste incertitudinea caracteristică acelei perioade. În timp, piesa a devenit ca un manifest referitor la tot ce ne înconjoară.

„Am scris Lego după o perioadă mai dificilă în viața mea, când a venit și pandemia și mă simțeam izolat și rigid. La un moment dat am înțeles că este despre cum vrei să privești tu mediul care te înconjoară și, de ce nu, i-am dat o formă mai pură, mai copilăroasă, mai sinceră.

Mă bucur că pot face asta alături de Horace, care a scris impecabil și cu care încă nu m-am cunoscut personal. Dar consider că tocmai asta înseamnă inspirație pură – o piesă făcută la distanță. Atunci când drumul e prea anevoios, construiește-l cu piese de lego!”, a povestit Amedeo.

„Lego mi-a rămas în cap de la primul play. Cred că fiecare dintre noi a avut un moment în care a lăsat problemele deoparte și s-a concentrat doar pe ceea ce îl face fericit. Amedeo a transmis asta într-un mod fresh și special, iar în ciuda faptului că nu ne cunoaștem personal, a fost o propunere de care chiar m-am bucurat”, a precizat Horace.

Amedeo este un tânăr artist care a intrat pentru prima dată în atenția publicului după apariția la „Vocea României”, în 2017, când a reușit să ajungă până la live-uri, în echipa lui Tudor Chirilă. De atunci, cariera lui Amedeo a fost într-o continuă ascensiune. Prima piesă lansată, „Ard Tot”, în septembrie 2021, alături de Oana Marinescu, a reușit să strângă peste 500.000 de streamuri pe Spotify și a fost în mai multe topuri ale radiourilor din România. De asemenea, a doua piesă lansată de Amedeo, „Bună”, s-a auzit la unele dintre cele mai importante radiouri, printre care Kiss FM, Europa FM și București FM.

Amedeo este genul de artist care atrage colaborări interesante. Motiv pentru care, după lansarea piesei „Mai vară” și o prezență la radio a artistului, a apărut și o colaborare cu Alexandra Stan pentru această piesă. Versiunea piesei „Mai vară”, alături de Alexandra Stan, a reușit să adune, în mai puțin de o lună, aproximativ 200.000 de vizualizări pe YouTube.

Horace se numără printre compozitorii și artiștii din România care vin cu un aer fresh. De altfel, acesta a avut, până în prezent, colaborări interesante și a lansat piese care au reușit să cucerească publicul tânăr din România. Dintre aceste piese amintim: „Honey”, alături de Ruby, cu peste 536K pe YouTube, „Sacrificii”, cu Shift și AMULY, care are peste 2,6M de vizualizări pe YouTube, și „Fisa”, cu Super ED, Zhao, JUNO și Oscar, care are peste 2,8M de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *