O nouă săptămână, un noul val de lansări One True Singer! 
2022-04-18 14:59:18

One True Singer continuă cu un nou val de lansări, odată cu cel de-al patrulea episod al show-ului. ADI, rares, Julian, Robert James Quinn, Erika, Dreea și Rose sunt concurenții ale căror piese sunt lansate în această nouă săptămână de OTS.

Numărul concurenților continuă să scadă de la un episod la altul, în show fiind evidențiați doar cei mai buni artiști, astfel că tensiunea crește cu fiecare probă.

În cel de-al patrulea episod totul este despre dans. Provocările vin din partea a doi dintre cei mai apreciați dansatori și coregrafi din România – Emil Rengle și Cristian Miron. Emil provoacă tinerii concurenți să reproducă una dintre coregrafiile lui, iar Cristian îi introduce în lumea K-POP-ului, unul din cele mai fresh curente din muzica mainstream globală. Artiștii OTS au fost împărțiți, formând trupe de fete și băieți nevoite să cânte și să danseze în sincron.

În drumul lor spre a câștiga titlul de artistul anului, concurenții din casa One True Singer au fost izolați timp de 2 luni, timp în care au avut șansa să colaboreze cu unii din cei mai importanți producători și compozitori din familia Global Records.

One True Singer este un format nou de talent show ce îmbină concursurile clasice cu reality show-urile, acum publicul văzând procesul lansării unui artist/piese de la A la Z. One True Singer este jurizat de Alina Eremia și Bruja, fiecare dintre ele lider pe nișa ei muzicală, împreună cu Alex Cotoi și Șerban Cazan, doi dintre cei mai căutați compozitori români, având împreună zeci de no1 pe radio. În fiecare săptămână concurenții au șansa să creeze piese noi alături de artiști și compozitori Global Records, precum The Motans, florianrus, EMAA, Marco & Seba, Alexandru Turcu, Viky Red, iar lista continuă. Show-ul este alcătuit din 10 episoade, la finalul cărora învingătorul câștigă un contract de înregistrare de 50.000 euro, la care se adaugă alte 50.000 de euro direct în cont. Show-ul este difuzat de HBO Max, în colaborare cu Global Records, iar premiera a avut loc pe 1 aprilie, urmând ca în fiecare vineri să apară câte un nou episod. One True Singer poate fi urmărit în Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia, Spania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și SUA.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *