O nouă variantă a piesei Cenușă - Roxen x Berechet
2023-04-25 16:00:59

,,Cenușă” se aude tare din toate boxele și e pe buzele tuturor. Astfel, piesa le-a oferit superputeri atât lui Roxen, cât și Berechet și i-a unit pentru o variantă specială a piesei, combinând flerul lor specific cu ritmul mistic original al piesei.

,,Piesa asta demonstrează cât de versatilă poate fi. Îmi place cum a ieșit această variantă și mă super bucur că apreciați <<Cenușă>> și o ascultați continuu. Piesa asta e a mea și a voastră.” ne spune Roxen.

,,Când mi s-a propus să vin cu propriile mele strofe pe această piesă, am fost imediat de acord. O auzisem de multiple ori și la radio și îmi place mult și instrumentalul, dar mai ales interpretarea lui Roxen. Mă bucur de această colaborare.” ne spune Berechet.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume.

Berechet este un artist dinamic în continuă ascensiune pe scena muzicii urbane. Piesele sale reprezintă un amestec unic de beat-uri de trap și vibrații energice de dans. ,,Bam Bam Bam”, single-ul cu cel mai mare impact, a făcut furori pe platformele de social și i-a demonstrat versatilitatea artistului. Berechet și-a făcut simțită prezența și în pelicula de succes ,,Romina VTM”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *