O piesa ca o lectie de viata. Dymd lanseaza Have You Ever Really Lived?
2022-06-24 22:55:57

După single-uri ca „Echoes”, „Armor Up” sau „Feels Like The End”, duoul de DJi și producători Dymd lansează vineri, 24 iunie, „Have You Ever Really Lived?”.

Dymd a atras pentru prima dată atenția industriei muzicale după coverurile făcute pentru piesele „ily (i love you baby)” de Surf Mesa și „Back To Black” de Amy Winehouse. Cei doi artiști au ieșit în evidență prin stilul lor contemporan fresh.

Duoul este format din frații Julian și Oliver, care au crescut într-un mic oraș din Bavaria, unde încă locuiesc. După doi ani în care viețile lor (și ale tuturor) au fost influențate de pandemia de coronavirus, cei doi simt că au ratat multe momente.

„Am 21 de ani, iar Oliver are 23 de ani, și amândoi suntem de părere că nu am simțit cu adevărat ultimii doi ani și asta dincolo de faptul că acum trăim, probabil, cea mai bună perioadă din viețile noastre. Când discutam despre asta, ne-am dat seama că ne dorim să facem o piesă care să amintească tuturor că viața merită trăită din plin”, a povestit Julian.

Întrebarea „Have You Ever Really Lived?” ar trebui să motiveze oamenii să-și urmeze aspirațiile până-n pânzele albe.

„Ne-am amintit că nu trăiești veșnic și că lucrurile pentru care merită să trăiești nu trebuie niciodată lăsate în urmă, iar asta este fix ce vrea piesa să transmită”, a mai spus Julian.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *