O piesa pentru spiritul tau de aventurier! Raze x Jean Gavril - HAI HUI
2021-07-30 16:43:56

Dacă îți place să vezi țara de sus datorită traseelor montane, dacă știi cursul râurilor din drumețiile tale și dacă ai putea deveni un ghid turistic în orice moment, piesa aceasta este pentru tine și pentru spiritul tău libertin, de aventurier! Raze și Jean Gavril ți-au pregătit melodia cu care să îți începi dimineața în vârf de munte, lângă o cafea proaspăt făcută în fața cortului.

HAI HUI te va plimba cu gândul chiar dacă te afli în birou, în trafic sau în mijlocul orașului atunci când o asculți. Depinde doar de tine cât de departe reușești să ajungi cu imaginația… cine știe, poate descoperi chiar locuri noi! Și, cum încă suntem în toiul verii, versurile “Marea ne așteaptă, i-am promis deja c-ajung / S-o văd măcar o dată, sa-i zic ce am mai făcut” siigur-sigur te vor face să îți rezervi o cameră pe litoral cât mai rapid!

“Mă bucur că am reușit să scriu această piesă alături de Coco (Constantin Bodea) și Delia Rus. A fost un challenge să încep să fac această piesă cu gândul că ea va deveni coloana sonoră pentru o emisiune de travelling – Destinația Anului – care este difuzată, în acest moment, la Prima TV.
Sunt mare fan al călătoriilor prin lume. Chiar am făcut o călătorie-aventură de la Londra până la Barcelona în 23 de zile, făcând autostopul împreună cu fratele meu cu ocazia majoratului lui. Sunt foarte bucuros că mi-am cheltuit o parte din bani pe călătorit, și astfel am reușit să văd cam jumătate din Europa și am ajuns chiar și până la New York și Washington.
Emisiunea sunt sigur că o să vă placă la fel de mult cum ne-a plăcut și nouă să facem piesa. Avem o țară minunată ce trebuie neapărat vizitată mai des și știu că în orice colț se pot găsi aventuri noi și amintiri de neuitat!”, povestește Jean Gavril.

Piesa face parte din proiectul “Destinația Anului”, o emisiune care se difuzează, în acest moment, la Prima TV. Dana Gonț, prezentatorul emisiunii, este ghidul telespectatoriilor Prima TV prin cele 6 regiuni ale țării intrate în competiția pentru marele titlu.

“Destinația anului 2021 este un proiect media inedit de promovare a destinațiilor turistice din România. Ele au fost alese în urma unei campanii de nominalizări venite din partea publicului ce a mobilizat comunitățile locale și a adus câteva surprize binevenite, printre ele orașul Brăila”, spune Dana Gonț.

Jean Gavril este un artist român născut în Constanța. De la “Totul sau nimic” și până în prezent, creația lui Jean Gavril cucerește cu încredere inimile ascultătorilor nonconformiști de muzică rock. Emoția, tupeul și libertatea îi definesc muzica – un mix dintre energia Woodstock, ușoare influențe pop și funk-ul anilor ’60.

De mic copil învață să cânte la chitară și își face prima trupă fiind la liceu. La 21 de ani semnează cu Roton Music și HaHaHa Production – case de discuri cu care lucrează în prezent. Primele sale melodii „Totul sau nimic”, „Tocuri” și “Fată, bea cu mine” cuceresc din prima publicul român, iar piesa “Oh, Ramona” devine un succes internațional datorită filmului cu același nume.

Având un spirit cameleonic, Jean Gavril nu poate fi încadrat în limitele unui gen muzical, ceea ce îi accentuează versatilitatea și unicitatea. Artistul nu urmărește să revoluționeze trendurile industriei, ci transpune în muzică exact ceea ce trăiește, la maxim: “Ca și artist, sunt conștient de faptul că am ceva de zis și ceva de făcut. Tot ce vreau e să fiu sincer cu mine și să transmit prin muzică poveștile pe care le trăiesc. Înainte de toate, sunt un om ca toți ceilalți. Așa că, nu văd de ce m-aș ascunde în spatele unor măști.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *