Oana lanseaza “Banii”
2018-11-15 19:59:57

Artista de origine română își continuă ascensiunea muzicală cu noul single – Banii.

O față relativ nouă în peisajul muzical autohton, dar cu un fanbase ce depășește 700 000 de oameni în America Latina, Oana cucerește ușor-ușor publicul român, îmbinând influențele latino cu cele trap pentru un sound aparte.

“Banii” este cel mai recent exemplu, piesa produsă de Costi Ionița fiind al 3lea single al artistei după “Duro”, care a atins aproape 1 milion de streamuri pe Spotify, și “Yo No Quiero”.

“Acest trap este prima mea piesă în română, și emoțiile sunt total diferite, deoarece cânt o piesă în limba mea natală și asta mi-am dorit mereu, să pot transmite mesaje și ceea ce simt prin muzică chiar și în țara mea!
«Banii» vorbește despre dependența noastră fața de niște hârtii, pentru care unii oameni ar fi în stare să facă orice. Vreau să trag un semnal de alarmă, să arăt că poți face cea ce îți place fără să ajungi la extreme și că lucrurile materiale nu ar trebui să fie o prioritate în viață.

Continuarea acestei piese va apărea săptămâna viitoare, în spaniolă, cu un mesaj ce explică viziunea mea asupra vieții, unde banii nu îți dau nici sănătate, nici pace. Iar eu nu pun preț pe bani.” – Oana

Născută și crescută în România, OANA s-a mutat în Spania la doar 13 ani. S-a angajat la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta familia, iar pasiunea pentru muzică și-a dezvoltat-o în perioada liceului. Prima data când a cunoscut faima a fost la 18 ani, după ce i s-a oferit un rol într-un videoclip muzical. În timpul unei excursii în Ecuador, frumusețea artistei a captat atenția unei televiziuni naționale, unde a fost semnată imediat.

A cucerit Ecuadorul și America Latina cu frumusețea ei și a apărut în emisiuni TV precum “Combate”, “Atrevidos” și “Soy el Mejor VIP”, ajungând la un public de peste 1 milion de oameni.
Ulterior, OANA s-a mutat înapoi în Spania și a pus cariera în televiziune pe pauză pentru a-și urma adevărata chemare: muzica. Tot în Spania l-a contactat pe Costi, iar chimia muzicală dintre cei doi a dat naștere single-ului ”Duro”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *