Oana lanseaza "Yo No Quiero"
2018-07-23 18:42:47

Dupa ce a debutat in luna mai cu piesa “Duro”, artista de origine romana, dar care a devenit faimoasa in America Latina datorita frumusetii sale, lanseaza un nou single – Yo No Quiero.

“Yo No Quiero” continua colaborarea artistei cu Costi Ionita, celebrul producator roman nominalizat la Grammy. Un mix de latino, pop si trap, “Yo No Quiero” se distanteaza de la stilul abordat de primul single, fiind mult mai prezente influentele urbane ale artistei, versurile fiind totodata inspirate de personalitatea acesteia.

” este un stil total diferit de ceea ce am crezut ca pot face vreodata. Chiar daca mereu am fost atrasa de muzica urbana, nu credeam ca o sa ma simt asa de comoda in acest stil de muzica. Mi-am dat seama ca pot exprima mai usor ceea ce sunt si ca e un gen care ma lasa sa transmit mesajul meu mult mai bine.
Piesa este scrisa pentru femeile puternice care nu se lasa impresionate usor de barbatii din ziua de azi. E despre femeile sigure pe ele, care stiu ce vor.” – Oana

Nascuta si crescuta in Romania, OANA s-a mutat in Spania cand avea doar 13 ani. S-a angajat la o varsta frageda ca sa isi ajute familia, iar pasiunea pentru muzica si-a dezvoltat-o in perioada liceului. Prima oara cand a cunoscut faima a fost la 18 ani, dupa ce i s-a oferit un rol intr-un videoclip muzical. In timpul calatoriei ei in Ecuador, frumusetea artistei a captat atentia unei televiziuni nationale, unde a fost semnata imediat.
A cucerit Ecuadorul si America Latina cu frumusetea ei si a aparut in emisiuni TV precum “Combate”, “Atrevidos” and “Soy el Mejor VIP”, ajungand la un public de peste 1 milion de oameni.
Ulterior, OANA s-a mutat inapoi in Spania si a pus carie! ra in televiziune pe pauza pentru a-si urma adevarata chemare: muzica. Tot in Spania l-a contactat pe Costi, iar chimia muzicala dintre cei doi a dat nastere single-ului ”Duro”.

Lansat in luna mai, “Duro” s-a bucurat de o receptie incredibila atat in Romania, dar si in America Latina. Piesa a debutat pe locul 2 in topul iTunes Ecuador, fiind totodata inclusa in cele mai puternice playlisturi Spotify din zona latina, precum New Music Friday Latin America, Viral Chart Ecuador, Viral Chart Argentina si Pachangueo.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *