Obiectiv: "Break and Enter"!
2016-07-05 20:26:50

Noul proiect muzical Arrow One tinteste sus chiar de la piesa de debut “Break and Enter”.

Fondatorii ce stau in spatele lui declara: “Cand am dat numele proiectului ma gandam la o chestie gen ‘o sageata trasa de noi spre zona EDM de festival’. Prima sageata care e directionata spre un nou teritoriu muzical. Arrow One inseamna o noua aventura in muzia electronica, cu un mix de sound-uri. “Break and Enter” este primul contact stabilit cu aceasta nisa de EDM.”

Piesa cu care acest proiect se lanseaza astazi pe piata muzicala, este si ea plina de o simbolistica aparte, “Break and Enter” doreste sa sparga toate barierele si sa patrunda in cluburi si la cele mai tari petreceri. Sound-ul electronic cu influente tribale ale piesei va fi unul apreciat de fanii acestul stil muzical datorita calitatii si finetii acestui sunet puternic.

“Break and Enter” este doar primul mesaj al proiectului, fiind asigurati ca multe altele urmeaza, in acelasi stil si cu aceeasi dedicatie si daruire catre muzica electronica.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna single-ul de debut al noului proiect, Arrow One, “Break and Enter”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *