Odă urbană pentru Femei de la Erika Isac
2023-07-05 18:41:14

Creditele pentru ,,Femei” merg către Erika Isac și Adi Istrate pentru versuri, către Erika, Adi și Flame pentru muzică, iar pentru producție Flame și Adi.

 

,,Unul dintre lucrurile pe care mi-aș dori să le văd mai des este susținerea între femei. Cred că ar trebui să ne admirăm și încurajăm între noi, să ne împărtășim experiențele, doar așa putem crește. <<Femei>> e o celebrare a frumuseții și puterii feminine și sper să vă dea încredere.” ne spune Erika Isac.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalistă a primului sezon One True Singer, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. Erika își construiește și o bază de fani, colaborări precum ,,4 dimineața”, cu Marko Glass, sau ,,Sugar”, cu Theo Rose, fiind bine primite, mai ales în mediul online. De asemenea, Erika a lansat alături de ADI și un material mai complex, EP-ul “11”, care a fost foarte bine primit pe platformele de socializare. Recent, Erika a lansat alături de Berechet piesa “Ferrari”, piesă extrasă de pe soundtrack-ul filmului de succes ,,Haita de acțiune”, iar unul dintre ultimele sale single-uri, “Tap Tap”, prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions, are succes pe platforma TikTok.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *