Offset a lansat albumul „Set It Off"
2023-10-13 20:57:01

Offset a lansat albumul „Set It Off”, un proiect extrem de personal pe care îl descrie drept „vindecare pentru mine și o scrisoare către fanii și susținătorii mei”. Albumul de 21 de piese are invitați pe Travis Scott, Don Toliver, Future, Cardi B, Mango Foo, Latto, Young Nudy și Chlöe.

Astăzi, Offset a dezvăluit videoclipul oficial pentru „SAY MY GRACE” FT. TRAVIS SCOTT, pe care cei doi artiști l-au filmat la începutul acestui an în Pattaya, Thailanda, la Muzeul Sanctuary of Truth, Grădina Botanică Nong Noch și Piața Plutitoare din Pattaya. Maya Table a regizat videoclipul, iar Offset și SheShe Pendleton sunt producători executivi. Offset a produs piesa alături de FNZ, Maneesh și Vinylz.

În preajma lansării lui SET IT OFF, Offset a distribuit melodiile „JEALOUSY” FT. CARDI B și „FAN”. „JEALOUSY” a fost prezentat pe cele mai mari liste de redare hip-hop după lansare, în toate platformele de streaming. Single-ul a strâns peste 76 de milioane de stream-uri globale, în timp ce vizionările videoclipului au depășit 19 milioane.

„FAN” a urmat în septembrie, atragând atenția Rolling Stone, Pitchfork, People, VIBE, VULTURE. Stream-urile globale combinate ale piesei au depășit deja 15 milioane. Offset a colaborat recent cu 21 Savage și Metro Boomin la 6x Platinum „Ric Flair Drip”, care a depășit acum un miliard de streamuri pe Spotify.

Offset, producător executiv și cosemnatar pentru „The Hype” de la HBO, a făcut echipă cu fondatorul Denim Tears, Tremaine Emory, pentru a crea o colecție oficială Denim Tears care să însoțească albumul.

TRACK LISTING – SET IT OFF

1. ON THE RIVER
2. SAY MY GRACE (FEAT. TRAVIS SCOTT)
3. WORTH IT (FEAT. DON TOLIVER)
4. BROAD DAY (FEAT. FUTURE)
5. FAN
6. FREAKY (FEAT. CARDI B)
7. HOP OUT THE VAN
8. DON’T YOU LIE
9. I’M ON
10. BIG DAWG
11. NIGHT VISION
12. SKYAMI (FEAT. MANGO FOO)
13. DISSOLVE
14. FINE AS CAN BE (FEAT. LATTO)
15. BUSS MY WATCH
16. DOPE BOY (FEAT. YOUNG NUDY)
17. PRINCESS CUT (FEAT. CHLÖE)
18. JEALOUSY (FEAT. CARDI B)
19. BLAME IT ON SET
20. UPSIDE DOWN
21. HEALTHY

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *