Offset a lansat single-ul "FAN"
2023-09-15 19:38:57

Offset a lansat single-ul “FAN”. Pe 13 octombrie, Motown Records va lansa Set It Off – primul album solo de studio al lui Offset de la apreciatul Father of Four din 2019, care a marcat debutul lui solo. Astăzi, când a fost lansată precomanda albumului, el și-a împărtășit noul său single fioros și molipsitor, „FAN”. Offset a înregistrat piesa cu producătorii Aaron Bow, FNZ, Teddy Walton, Thank You Fizzle și Thurdi.

„Lucrez la acest proiect de peste doi ani. Acest sezon este personal pentru mine. Acesta marchează un nou capitol în viața mea”, spune Offset. “Acest proiect este vindecator pentru mine și o scrisoare către fanii și susținătorii mei.”

„FAN” vine în urma primului single al albumului, „JEALOUSY” cu Cardi B, care a fost inclus în cele mai mari liste de redare hip-hop la lansare, pe toate DSP-urile majore, inclusiv RapCaviar (Spotify), Rap Life (Apple Music). ), On Everything (YouTube) și Rap Rotation (Amazon Music). Single-ul a strâns peste 60 de milioane de stream-uri globale combinate, în timp ce vizionările videoclipului însoțitor au depășit 17 milioane. „Ric Flair Drip”, colaborarea sa cu 21 Savage și Metro Boomin, a depășit acum un miliard de stream-uri pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *